SweetMuslimah.com

Wednesday, February 11, 2015

Aplikasi Waktu Solat

As salam

Hai. Nak tanya. Korang install aplikasi / apps apa dalam henfon? Yg memang korang guna untuk ingatkan / susun masa korang?

Macam aku, memang bergantung betul pada alarm clock untuk bangun pagi. Setiap hari ok. Ye lah, nak harap orang kejutkan, tak ada orang. Uhuhuhu. Pernah jugak cuba tak set alarm, tapi, kesan dia, terbabas pagi tu. Subuh gajah iols. 

Tsk tsk tsk -_-

Apps kedua yg memang aku harapkan untuk ingatkan aku adalah ini:


Aplikasi waktu solat
Aplikasi Waktu Solat

Aplikasi ni boleh boleh diset ikut lokasi. Azan bila masuk waktu solat. Reminder awal, aku set 5 minit awal, untuk bagitahu dah nak masuk waktu.

Tapi tadi, musykil betul aku. Apps ni tiba-tiba bagi notification masuk waktu dhuha? Pukul 10.15 mlm? Ehem. Setting ikut negara mana oii?

Nampaknya, aplikasi Waktu Solat aku dah mereng. 
Time to get a new one.
Aplikasi Waktu Solat
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+