SweetMuslimah.com

Thursday, January 22, 2015

Travel around the world with RHBnow

Aku tak tahu lah kenapa, sekarang bank banyak betul bagi peraduan. Contest. hari tu Maybank, now RHB pulak! haih. Buat nafsu dan iman tergugat je, sebab hadiah yang best-best gilak.

Mak aku buat loan rumah dengan RHB. Dengar cite, loan RHB ni mudah, senang, dan agak berbaloi jugak dari segi rate dia. Ada sesiapa yang berpengalaman denagn loan / savings / current account with RHB?

Tapi, kalau tak ada pengalaman pun, moh ler membina pengalaman dan kenangan yang manis dengan RHB. Sebab, RHB sekarang tengah run pelbagai contest, salah satunya adalah:

http://4.bp.blogspot.com/-FkYJW-LQ3wA/VKpK0WJ5PsI/AAAAAAAABm4/rcO5QO4Pdtg/s1600/Capture.PNG 
TRAVEL AROUND THE WORLD WITH RHBNow

Kalau nampak banner RHB ni bolehlah klik ye, sonang je:

http://1.bp.blogspot.com/--zrz9UTMWWY/VKontyEA6gI/AAAAAAAADIo/AiyI3HOH8gM/s1600/RHB%2BTRAVEL.JPG 
 
Macam mana nak join contest awesome dari RHB ni?


How to Win:
Register via Contest Form or SMS.
Perform a minimum of RM30 or more Valid Transactions.
Transact more to stand higher chances of winning!


Valid Transactions
Type of transaction         Internet Banking       Mobile Banking
New RHB Now Sign Up                20 entries
Bill Pay 10 entries 20 entries
Prepaid Service 10 entries 20 entries
Send Money via PayPal 5 entries 10 entries
Foreign Telegraphic Transfer 5 entries N/A
FastTransfer (IBFT) 5 entries N/A      





SMS Registration

Type RHBNOW <space> 12  digits NRIC Number and send to 36266.
Example: RHBNOW 123456121234








Campaign Period: 1 December 2014 to 22 February 2015 





Ada banyak lagi peraduan / contest yang RHB sedang jalankan sekarang. Rugi tak join. 









 



Boleh rujuk : RHB untuk lebih owesome & gojes contest.
                     

 

 

 
Travel around the world with RHBnow
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

2 comments

Tulis comments
avatar
February 5, 2015 at 9:30 PM

Takpe. Nanti ade bank lain yg buat contest, boleh join masa tu:)

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+