SweetMuslimah.com

Thursday, January 29, 2015

Saya Nak RM150 Produk Percuma Daripada Nile.com.my

Hai. jalan-jalan tadi, nampa ramai blogger yang update pasal Nile-nak-bagi-produk-percuma-bernilai-RM150. Wow. Gojesnya! Sebagai wanita yang sukaaaa sangat shopping, online shopping lagi lah *pandai online shopping sejak duduk sabah -_-Ini membangkitkan nafsu shopping ni. Hehehe.

Kita tak kira, nak jugak ikut join. Giveaway ni akan tamat pada 15 Februari 2015. Sebanyak 5 orang pemenang yang berjaya akan menerima barangan yang dipilih daripada Nile bernilai RM150 tau!.  

Jadi, menang ke kalah ke, tak kisahlah kan? Asalkan ada usaha. Lagipun, nak jugak compete dengan rakan-rakan blogger baru kenal. Hihihi. 





Pernah shopping di Nile? Nile ni gedung shopping yang menjual macam-macam, pakaian, lelaki, wanita, pakaian muslimah, skarf, kasut, henbeg, mobile accecories, barangan keperluan baby, barangan kesihatan (yoga tools, swimming dan banyak lagi) pada harga yang berpatutan. Affordable. Dan banyak pilihan sampai jadi konfius. rasa macam nak beli semua.! *Inner thought seorang penshopping tegar* -_-

Tak caya pergi bukak Nile.com.my. Surf dan naik gila disitu ya! 

Jadi, dengan RM150, apa yang aku boleh dapat? Apa yang jadi idaman kalbu aku yang Nile ada? Meh kita pilih-pilih.


RM 62.90




RM 24.20


RM 6.90

RM 18.30

RM 34.90


RM 2.20

Jadi, tambah semua RM 62.90 + RM 24.20 + RM 6.90 + RM 18.30 + RM 34.90 + 
RM 2.20 = RM 149.40

Kurang RM 0.60 je. Precise shopping. Yey!
.
.
.
.
.

Cepat-cepat join jum. Dah siap entry, boleh email kepada : give_away@nile.com.my

beserta details: 

CNY Giveaway 2015 (nama penuh anda)

Link blog:
Nama Penuh:
No. Telefon:

Diingatkan lagi sekali, tarikh tutup adalah pada 15 Februari 2015 jam 11.59 malam. Moh ler kita. Mana tau dapat barang free. Best woh. Nanti, promote-promote la Nile.com.my kat kawan-kawan ye. The more the merrier:)



Gambar: Kredit Nile.com.my

Saya Nak RM150 Produk Percuma Daripada Nile.com.my
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+