SweetMuslimah.com

Thursday, January 29, 2015

Mini Lucky Draw Blog XDramaQueen #3

Sejak konon baru rajin semula berblogging setelah bertahun biarkan blog ini bersawang, baru aku rajin buat blogwalking. Jalan-jalan cari pasal didunia maya. Ehehehehe. Dan, hari ni, hasil blogwalking, terjumpa pulak ini:



---------sila klik banner--------

Pemilik blog ni, cikgu Ayuni Rafilah buat mini lucky draw, dah masuk pusingan ketiga tau! Canggih tak? Dan kali ni, kebanyakan hadiah berkenaan penjagaan diri dari Avon dan Pamoga Vida Beauty.

Pamoga Vida Beauty?? *Ala, company yang femes dengan Que Putih, nak jadi glemer x?* ^_^




Jom ramai-ramai kasi gegak gempar meriahkan contest ni. Pemenang dipilih melalui random.org.

Tarikh akhir penyertaan : 31 Januari 2015 (Sabtu). Lagi 2 hari je. 



"Nak putih, nak putih, nak putih"

Mini Lucky Draw Blog XDramaQueen #3
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

2 comments

Tulis comments
avatar
February 2, 2015 at 6:43 AM

Hi .. Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

Reply
avatar
February 2, 2015 at 11:41 AM

Hai...Dah jalan blogwalking tadi.:)
TQ singgah sini:)

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+