SweetMuslimah.com

Saturday, January 3, 2015

Beli produk kesihatan dengan harga yg lebih murah

Hai hai hai. Petang tadi parcel barang yg aku beli on9 dah sampai. Yey! Mcm biasa aku beli vit c maixara dengan bella sinus cure. Memang 2 benda tuh la yg aku tengah makan sekarang. Vit C Maixara ni dah masuk botol ke-3, Bella Sinus botol ke-2. Jadi, dekat mana aku beli benda rutin pemakanan aku ni? Haaaaaa, ni lah yg dikabar ni. 

Aku beli dekat sini, fb: Cik Lisa (Cikgu Lisa)


Owner on9 shop ni muda lagi. Bakal cikgu keluaran UPSI. Memang tabik spring la dengan student2 yg boleh berniaga sambil belajar ni. Hebat! Masa aku belajar dulu, fikir nak mengabihkan duit biasiswa je. Shopping kt Jusco. Paling hebat cara nk earn extra money pun dengan buat kerja part time masa Happy Hour Day Jusco. Tu pun kena tipu. Kerja mcm nk pengsan 8 jam. Depa bayar 4 jam je. Padan muka aku. Kahkahkah.

Bagus adik ni. Kwn adik aku jugak sebenarnya. Adik ni dia jual brg ori, tapi harga dia lagiiiiiii murah dari harga pasaran. Pulak tu suka bagi free gift. Masa 1st time beli ngan dia, dia bg free eye mask 4 keping, face mask 4 keping. Ok lah kan, x ramai yg bg bende free kan?

Second time beli ni pulak, Lisa ni bagi free Miss Rose eyeliner dan Naked Lipgloss. Ewah. Free gift semakin canggih dan mahal bila repeat order. Hihihi. Untung betul.

Nah, bukti cakap aku bukan ckp kosong,


Maixara tu, paling murah aku jumpa kt luar sebelum ni RM90. Tu pun aku rasa dah murah betul. Sekali Lisa ni bagi aku RM70. Peh. Tekujat.  Bella Sinus beli kt Sabah hari tu, diorang ikut harga kt botol, xde diskaun langsung!  Sekali Lisa bg aku RM45. Wah. Double terkesima.

Sekarang ada berita baik untuk korang. Si Lisa ni tengah buat sale kaw kaw best punya. Harga canggih + free postage


Ada banyak lagi. Boleh terjah fb dan tanya Lisa ni sendiri. Jgn risau, mesra je budak ni. Baiklah, nampak gayanya, harga murah + free gift yg gojes sgt memainkan peranan penting dlm proses jual beli ni. Maybe aku pun boleh apply ilmu ni utk business sendiri? Wow.

Adios. 

P.s: Aku promote adik ni x berbayar ye, nk share rezeki, sharing is caring:). Mana tau pehni Lisa bg free gift lg gojes. Meloncat ioollls bgtau. Hihihi. Gud nite.
Beli produk kesihatan dengan harga yg lebih murah
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+