SweetMuslimah.com

Thursday, January 8, 2015

Bayar bil menggunakan Maybank2u dan menangi hadiah

Hai. Morning. 

Nak tanya. Korang semua ni pengguna Maybank tak? Sama ada Maybank ATM?CDM? Atau paling gempak, Maybank2U Apps. Internet banking or mobile apps? Nah. Sekarang, Maybank bagi tahu ada berita gembira untuk korang pengguna tegar Maybank ni! Ada peraduan yang berganjaran suuuuper great. (Ewah, ada ke perkataan berganjaran?)

Macam mana nak participate dalam peraduan ni? Its simple as ABC peeps! Macam ni!

1. Lakukan transaksi melalui Maybank2u atau Maybank2u apps dengan                 minimum transaksi RM 30.
2. Untuk setiap transaksi berjaya yang korang lakukan, korang akan dapat:
  • 1 penyertaan untuk transaksi via Maybank2u
  • 2 penyertaan untuk transaksi melalui Maybank2u Apps (Apps Download kat henfon)
Apa dia transasksi yang membolehkan korang sertai peraduan Maybank yang #suuupergreat #suuuperconvenient ni?


ASNB Unit TrustMake additional purchases
Bills Payment*Make payment to favourite or one-off payee corporation
Cardless Withdrawal*Transfer fund to recipient mobile number. Recipient can withdraw the cash without an ATM card
EPFMake an EPF payment
eShare ApplicationApply for eShare
Foreign Currency AccountMake your funds transfer
Foreign Telegraphic TransferTransfer funds to an overseas account
Personal Accident Insurance PolicyPurchase Personal Accident Policy
Insurance Policy Renewal Renew Insurance Policy Online
InterBank Funds Transfer *Transfer funds to a local non-Maybank account via IBG or IBFT
Maybank Gold Investment Trade gold online (Deposit or Withdraw)
Maybank Money ExpressTransfer fund to oversea via cash or credit to account
Prepaid Top Up*Reload mobile, internet or IDD/STD
Unit Trust Subscribe, redeem or switch fund
Visa DirectTransfer funds to an overseas card
Will WritingSign-up onlin

Aku selalu gunakan kemudahan Maybank2u ni untuk :

  1. Bayar bil
  2. Interbank Funds Transfer (Selalu transfer duit masuk akaun Ambank / RHB untuk bayar sewa rumah)
  3. Prepaid top-up (Top-up Digi RM 100/bulan)
Kalau korang macam aku, simple transaction macam tu pun dah boleh dapat berapa banyak penyertaan? Kalau guna Maybank2u senang-senang dah dapat 3X. Kalau guna Maybank2u Apps, dapat 6x penyertaan! Wow. Berbaloi-baloi.

Antara hadiah yang disediakan adalah:


Grand Prize

5 x Samsung Galaxy Note 4
5 x iPhone 6

Weekly Prize

3 x Cash worth RM500
(Ewah, ini duit tahun bila pulak? Dulu-dulu memang ada duit sekeping RM 500 ke?)

Daily Prize

1 x Golden Screen Cinema (GSC) Movie Combo (include twenty four (24) movie passes with drink and Popcorn)

Jadi, pengguna tegar Maybank, apa tunggu lagi! dah buat transaksi kat Maybank tu nanti join jeperaduan ni. Mana tau memang rezeki korang, wah wah wah, dapat memana, IPhone6 ke? Untung betul. Rezeki tu tak boleh dibau kan? Kalau nak dapat memang dapat lah jawabnya ^-^

Peraduan ni berlangsung dari 17 November 2014 hingga 11 Januari 2015. Dah tak lama. Tinggal 3 hari je lagi. Cepaaaaaat. Siapa untung dia dapat!:)

Maklumat lanjut: Maybank

#Maybank #IPhone6 #SamsungGalaxyNote4 #great #convenient

Gambar: Kredit Google
Bayar bil menggunakan Maybank2u dan menangi hadiah
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+