SweetMuslimah.com

Wednesday, December 10, 2014

Websites jual jam branded jam dan handbag lagi murah dari harga pasaran

Hi, Assalamualaikum & selamat pagi:):):)

Jadi, ape khabar hari ni? Baik? Kenyang?Ekekeke. 

Aku nak kenalkan ade 1 akak ni kak FB, yang jual branded handbag, watches, shades dengan harga yang aku rasa murah wooo. Lagi murah dari harga pasaran / butik Malaysia of course. Tapi, hari ni bukak LAZADA, eh, lagi murah la dari Lazada. Certain item la . not all. But, as customers, kita sentiasa boleh memilih dan menilai kan? Soooo,, ini yang aku dapat.Hihi.



Armani Exchange AX5217 Womens Watch


  • Brand : Armani Exchange
  • Gender : Women's
  • Features : Measures Seconds
  • Dial Shape : Round
  • Dial Color : Rose Gold Tone / Crystals
  • Display Type : Analog
  • Case Material : Rose Gold Tone Stainless Steel


Aku beli dari Oohmybags ni, dapat harga lebih murah, rasanye RM 550. Tak brape ingat. Maybe masa beli tu, harga dia kat oversea tengah murah. Sale kut. Dan tokey Oohmybags ni very sweet, polite gitu. Kira ko memang senang hati la berurusan dengan dia. Yang jam ni pulaks, saje gatal tangan bukak lazada, eh, hoh, RM 924?? After sale? Omaigod. Mahainyeeeee. 

But, bear in mind, yang Lazada bukan jual barangan sendiri. Harga tu semua from vendors. So, sometimes ade items yang lazada jual murahhhhhhhhhhhhhh nak mammmps. Kan?

So, kakak - kakak yang nak beli branded item, but kat butik terlalu mahal, maybe can opt for this online boutique. Cuma tak dela nampak gah uolls berjalan ke Pavilion, masuk butik Coach, keluar bawak paperbags Coach, tunjuk dekat semua orang. "Hey, I beli Coach uolls"

Ekekekeke. Lagipon, online ni best, senang, tekan je no. akaun, transfer duit, settle. 2, 3, 8 hari sampai barang depan pintu rumah. Yey! 
..
..
..
..

P/s: Semalam ternampak Lazada nak buat YES 12/12/2014 (Jumaat) ni kan? Iklan dalam TV. Jadi, haruslah bersiap sedia, mane tau dapat yang berkenan dihati dengan harga yg super duper murah? Gorgeous! Hari tu pun masa sale, aku dapat beli PowerBank Pineng murah kat lazada. Siap ada free gift lagi. Worth it.
Websites jual jam branded jam dan handbag lagi murah dari harga pasaran
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+