SweetMuslimah.com

Friday, December 12, 2014

SALE.SALE.SALE.SALE.YES.SALE.YES.SALE

Hai, salam Jumaat. 

Today, 12 Disember 2014, tibalah hari Lazada Malaysia buat sale besar-besaran. 12 to 12. Giler sungguh. Tadi aku bukak sekejap, ehhhh, dah gatal tapak tangan nak shopping. padahal gaji minggu depan! Haishh. Kalau lah depa buat masa gaji minggu depan, aku rasa boleh jem server jadinya. Hahaha. Pompuan kan?

Baiklah, mari kita tengok, siapa yang tengah berSALE sekarang!

"LAZADA MALAYSIA
some alt text here

Yang bestnye, dia ada NIGHT PROMO, memalam sila bersengkang mata tengok promo yang best amat. setiap sejam ada FLASH SALE setiap sejam! Mula jam 8.00 pagi tadi. 

Kalau ada yang tengah plan nak beli barang hantaran kawen atau tunang, boleh ushar ushar jugak. tadia ku tengok jam Tissot pun tinggal RM 1, 927 dari harga asal RM 2, 600. Banyak kurang tu! Kalau gugurl, nak tengok make-up, kasut, perfume, sale yang diberikan up to 93% ok. Giler tak banyak. Tu dah almost free. Ekekekeke.

Miss Dior Le Parfum Spray 100ml kesayangan ni baru RM 220. harga asal RM 499. Sila klik. untuk tengok.


Pensonic Multi-Function Blender. RM 119. Harga asal RM 159. Puas hati, bukan stakat boleh blender cili, buat jus pon boley. Recommended!

So, hurry up. Boleh pilih-pilih mana yang berkenan di hati. Dalam masa yang terhad ni, Lazada ada bagi diskaun sebanyak 12% untuk semua store. Selain daripada item yang telah didiskaunkan harga dia oleh vendor, bila nak check-out, letakkan discoun code ni, dapat lagi 12%. Ini kod dia: LAZADA1212SW. Untuk masa terhad ya!

Untuk lebih teruja, sila kunjungi: Lazada Malaysia


                "RAKUTEN MALAYSIA

Rakuten Super Sale ni berlangsung agak lama. Dari 9 - 15 Disember 2014. Rakuten ni adalah company dari Jepun. So, uoll boleh tengok banyak choice from oversea. 

Macam biasa, aku gila perfume, so tengok harga perfume la. Ekekeke. 
212 VIP Eau De Parfum Spray50ml/1.7oz 0
Carolina Herrera 212 VIP Eau De Parfum Spray 50ml. RM 268


Ada jugak khas untuk Christmas Special:
Calvin Klein Euphoria Coffret: Eau De Parfum Spray 30ml/1oz + Sensual Skin Lotion 100ml/3.4oz + Rollerball 10ml/0.34oz3pcs 0
RM 189 dari harga asal RM 328
Elizabeth Arden Youth-Restoring Luxury Skincare: Moisture Cream 50ml + Cleanser 30ml + Night Cream 15ml + Eye Cream 5ml + Gold Treatment 3.2ml5pcs 0
RM 165 dari harga RM 412
Clarins Cleansing Duo (Combination/Oily Skin): Cleansing Milk 200ml/7oz + Toning Lotion 200ml/6.8oz2pcs 0
Peminat Clarins. RM 137

Sila rujuk sini untuk Christmas Special 2014.


Ada pilihan untuk EXTRA SPECIAL DISCOUNT. Dahlah murah, siap extra diskaun lagi. Tak patut, tak patut. Ada pilihan FRAGRANCE SUPER SPECIAL. Haish.


SUPER MERRY JOLLY SALE yang besttttttt giler sempena Christmas ni. Cekidaut. Setiap hari ada sale yang bombastik. Penggemar gadjet, sila tengok. Setia hari gajet baru mesti ada sale. Masa macam ni la nak tukar gajet baru. Eheh.


For more kegilaan yang berpanjangan, mohon ke sini : Rakuten Malaysia (http://www.rakuten.com.my/)


             " NILE MALAYSIA

Penshopping pakaian, Nile adalah pilihan yang terbaikkkkkkkk. Super duper murah, tetapi super duper berkualiti dan comfy. Affordable. Dan sempena hari ni 12.12.14, Nile ada buat gila-gila sale jugak. Up to 80% uoooolls.!!

Ada item yang boleh COD. Pesan, dah siap hantar sampai rumah baru bayar! yeahhhh. Selamat bagi yang tak percaya dengan online transaction @ dauit tarak dalam akaun. 

Hari ni hari last sale Nile. Sila berkunjung dengan kadar segera ke sana. 

For more info: Nile


"REEBONZ MALAYSIA

Cakap je nak henbeg ape, FENDI, BURBERRY, GIVENCHY, LOEWE, DIOR, MARC JACOB, GUCCI? Semua ada. Jam FRANCK MULLER, OMEGA, ROLEX, semua da. Branded item yang kita boleh jumpa di boutique. Now, boleh dicapai dengan hujung jari saja. Klik, pay, tunggu je barang sampai pintu rumah. Jimat masa, tenaga nak berjalan dari 1 boutique ke boutique lain. 

Sangat direkemen untuk akak-akak abang-abang loade yang bergaya mutu keunggulan. Dan sekarang Reebonz buat sale sempena Christmas, sila gatal tapak tangan dan berkunjung ke situ ye!

Selain new item, kita juga boleh dapat pre-owned item dengan harga yang super-duper murah. pre-owned yang masih lagi cun melecun oek. maybe tuan dia baru pakai sekali dua, jual sebab nak beli yang baru.

Berita baik, Reebonz jugak ada 0% IPP weh. Minimum 6 atau 12 bulan. Tu ada senarai bank yang boleh diapply

Cekidaut : Reebonz Malaysia untuk kegilaan musim Christmas ni.



SALE.SALE.SALE.SALE.YES.SALE.YES.SALE
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+