SweetMuslimah.com

Saturday, December 13, 2014

Rakan harian untuk sempurnakan kewanitaanmu

Hai.

Apakah rakan kita sebagai wanita selain daripada kawan kawan di alam nyata ni? Rakan harian yang menyempurnakan kewanitaan lagi. Awww. So sweet.

Rasanya tak payah nak perkenalkan, Lactacyd feminine hygine wash, popular feminine wash.


Ada 5 varian untuk kita pilih. Nak pilih semua pun boleh. Ada Protecting, Freshness, Whitening ( cerahkan semula ) youth reviving ( bkn muka jak nak youth reviving tau, aset pun sama gak ) , Moisturizing dan latest, cleansing. Yg gmbr tu ada wipes je, tapi sebenarnya, dah ada bottle kt luor tu. Boleh pg tengok kt Watson / Guardian.

Sekarang aku pakai yang freshness, sbb terpengaruh dgn bau dia yg sedap giler, fresh katakan. Tehehe. Pehni nak pakai yg whitening plk, hihihi. Tapi, memang very rekomen la, rasa sangat yakin bila pakai Lactacyd ni.

Sebab ape aky ckp gitu? Sbb kita pompuan ni kan, kadang2 ada discharge kan? Pakai pantyliner pun kadang x membantu. But, Lactacyd ni assist menghilangkan masalah tu. Before this aku pakai jenama lain, maybe x serasi. Yg ni ok, serasi.:)

Dan, ade berita baik untuk korang. Sekarang Lactacyd ada bagi promo free Lactacyd Revitalize 60ml yg berharga RM9.90 dengan pembelian Lactacyd Whitening 150ml ( RM 17.90). Gabungan 2 ni dikatakan memberi hasil keanjalan dan kecerahan yg nyata. Bergabung meletop gitu. 

Tapi, tawaran ni hanya terhad di Watson. Hanya perlu isi borang ni, bawak g Watson. Then, boleh beli ye.
Ni borang dia. Lactacyd . Klik link tu utk borang.

Korang boleh jugak buat personality test kt websites Lactacyd. Sekarang jugak boleh redeem sample. Cepat cepat. Rugi tak redeem. 

Untuk lebih info, klik link ni: Lactacyd Malaysia

Nanti terus direct ke websites lactacyd. 

Boleh share :http://my.shareddis.com/p/9gynE


Ok, bai.
Rakan harian untuk sempurnakan kewanitaanmu
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+