SweetMuslimah.com

Monday, December 15, 2014

Perempuan ada 3 bakat semulajadi?


Betul ke kita gigirl ni ada 3 bakat semulajadi? Betul ke? betu ke? Setahu aku yang dah doploh enam tahun lahir sebagai gigirl, ada banyak bakat kita yang terendam dan tak terendam kan? memasak? menjahit? Kan? Tu belum masuk buat muka comel bila nak mintak tolong.

Jadi, dari perspektif lelaki, apakah bakat semulajadi kita gigirl yang paling utama yang selalu dibincangkan antara mereka? 




Aha, 3 bakat paling utama, paling obvious la kononnye:-

1. Bagi duit, habis -----------> opkos la, duit untuk dihabiskan, ye dak? Kalau                                                  tak buat ape penat-penat keje -,-
2. Marah sikit, nangis ----------------> Pompuan kan hati lembut, sensitif, sebab                                                        tu kitorang jadi mak. Kalau laki hati tisu                                                           macam tu, jadi mak nak?
3. Makan sikit, terasa gemuk---------->Ok, ini BENAR. Dan memang aku GEMUK


Tapi, yang tak boleh blah, kat bawah ni:


1. Pandai cover kentut--------> Kentut kena cover ok, buat malu keturunan je,                                                  muka dah gojes, sekali kentut kuat. Euww
2. Korek hidung--------->Seriusly, sape yg nak korek hidung depan2? Gila?


Cakap pasal korek hidung, aku teringat plak, classmate masa aku study. Member ni, ok je, tak lokek kalau kita mintak tolong. Tapi satu je kekurangan dalam perangai dia, dia suka korek hidung, depan2 lagi ok. Kira, kalau dalam dewan kuliah tu, dia duduk depan2 pun, boleh selamba korek hidung. Boleh bayangkan betapa euwwwwwwnya kegrombolan itu? Tak sure la pensyarah yang mengajar tu perasan ke tak. Tak tergamak aku nak tengok.

Tapi, kita as  a ladies ni memang dilahirkan dengan sifat pemalu, sensitif, kan? Sebab tu kentut pun tak bunyi, ekekekeke. So chill la, dah memang kitorang sangat hebat dan berbakat, nak buat macam mana?

U guys, kalau tak puas hati, boleh je try kentut tak bunyi, kalau terer lah! Kalau tak terer, sebab tu kentut bunyi kan? Memang, korang memang, pengotor. Euww.



Perempuan ada 3 bakat semulajadi?
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+