SweetMuslimah.com

Thursday, December 18, 2014

Beli laptops Lenovo dapat hadiah bernilai RM 50,000.00. Wow.

Pagi tadi Pilihanraya Kampus Kolej berlangsung. Lepas je punch card pukul 7.3- pagi, terus setup tempat nak mengundi. Siap letak tempat duduk khas untuk pemerhati bebas uooolls. Nasib SPR tak datang tengok. Tehehehe.

Peratus yang datang mengundi kali ni ramai, rasanya paling ramai sejak 2 tahun setengah aku kat sini. Ada lah dalam 84.5%. Tahun lepas punya pilihanraya pun tak tinggi macam ni. Masa team SPR kira undi, sampai je lebih daripada 80%, wahhhh, semua muka lega. Alhamdulillah. Mahu kena bambu dengan bos kalau peratus pencapaian pelajar keluar mengundi kurang daripada tu. 

Kita rehat dulu lepas siap semua. Nak nak pulak dah dekat masa rehat, ewahhhh, duduk-duduk dulu sampai layan video. Best eh, layan video, skrin besar punya, LENOVO yang lajuuu pulak tu. 

Sempena nak Krismas ni, berita baiknya, Lenovo Malaysia ada buat promosi. CHRISTMAS PROMOTION nama dia. bermula dari 6 - 31 Disember 2014, sehingga RM 50,000 supermarket sweep challege menanti!



Ada device yang dijual secara bundle macam ni, ada jugak promosi satu-satu. Yang bestnye, dengan setiap pembelian dapat shopping voucher. Bestnye! Dulu-dulu, aku selalu dapat shopping voucher dari Jusco jerk. Tu pun dah eksaited betul!


Selain daripada tu, ada juga promosi untuk Yoga range, laptops, notebooks, desktops dan jugak tablets. Dengar-dengar review daripada geng-geng teknokrat kolej ni, tablets lenovo pun quite best. Harga pun affordable.


Untuk setiap pembelian masa promosi sempena Krismas ni, dapat banyak free gift. Contohnya Lenovo bluetooth speaker, bluetooth keyboard,backpack. Siap boleh dapat screen protector lagi!

Kalau korang dah beli lappy Lenovo baru-baru ni, tapi tak sempat merasai Promosi Krismas, jangan risau. Boleh redeem free gift jugak kat Lenovo. 

Cara dia? Klik sini: Lenovo
Beli laptops Lenovo dapat hadiah bernilai RM 50,000.00. Wow.
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+