SweetMuslimah.com

Wednesday, September 3, 2014

Kursus instruksional dan pembangunan andragogi ~ day 1

KIPA @ Kursus instruksional dan pembangunan andragogi. Kali ni kat UUM plak. 2 minggu yangggg lama. Pingsan woih kursus lama2, nak2 plak urusetia bagi makan 6x sehari, mau jadi tong dram aku.

Alkisahnya petang td kelas sampai pukul 5 je, dalam hati dah angan2 nk keluar joging, last2 melantak 3 keping roti dgn bubur kcg hijau. 6.30 mkn mlm pulak. Mampuih. Padan la belipat sekati lemak perut. Selera mkn x penah brenti. Lepastu mengadu, apesal aku makin gemok? Panggggggggg sedas. Ko mampu?

Nak cerita ni, Masa 1st day sampai, kitorang 3 anak dara ni decide nak naik teksi. Dari airport alor setar ke uum sintok ni. Kalau jalan kaki maunye 4 hari 5 mlm pun x sampai lg.

Pakcik teksi laly jalan shortcut bak hang. Kecut perut sungguh laaaaaaa. Lalu jln kg, jumpa dusun bagai. Mampuih hidup balik pun kalau tau x naik teksi dah, rela sewa helikopter mendarat kat helipad uum. Haha.

Tapi, pkck tu memang canggih, dan sesungguhnya jln itu memang jln shortcut. Thorbaikkkk. Aku plak, bila dah sampai tempat penginapan, ternampak pulak kwn seinduksi dulu. Oh maiiii. Inilah kawan yg sesama main2 naik turun lif dulu2. Eksited ni. Ehem:):) Maka, dgn semangat yg waja, berani, konon tegur la kwn tu, mcmkan best fren la kunun. Sekali........ "Aaaaaa, kenal ke? Jumpa kat mana ye?" M.A.L.U. Aku ingat aku sorang je masalah short term memory. Ramai rupanya-_-

Mcm mana korang semua boleh tekun belajar ni? Turunkan ilmu sikitttt.

Aku, panas bontot duduk lama2 pembelajaran ilmiah gini. Memang stail setan begayut2 suruh tido. Patut ah x brapa pandai masa blaja dulu. Kalau pandai, mau aku kena campak pegi obersea. Kahhhhkahhhkah. Panggggg sedas.


Input today :: berbuih mulut aku nasihat, tapi ko x makan saman jugak

Kursus instruksional dan pembangunan andragogi ~ day 1
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+