SweetMuslimah.com

Monday, September 22, 2014

Jemputan ke Nuffnang Premier Screening of The Equalizer, tapi tak dapat pergi.

Wahhhhh, sikit punya panjang  tajuk, punya la nak bagitau, dapat jemputan pergi Premier Screening cerita The Equalizer, atau dengan kata lain, dapat tix wayang free weh. One (1) pair lagikk. Oh, sungguh gembira.Kut la orang nampak aku macam jakun sangat, dah macam gaya orang utan, but bear in mind babe, This is the first time kut dapat tix free macam ni. So, over excited. Oh yeah:)

But, the excitednye pudar, macam warna baju aku bila basuh guna mesin basuh. Sebab ape? Meh aku listkan:
  1. RSVP to confirm your attendance by 12:00pm, 21st September 2014 (Which means today, 22 September aku baru bukak email, baru perasan, dan terlewat jawabnye)
  2. A ticket collection counter will be opened at 8.00PM till 8.45PM at the cinema lobby.           So, dimanakah cinema lobby tersebut?
  3. TGV 1Utama @ 24 September 2014   

                                                                                                                            
Aku nak kabor la nih, sekarang ni, aku kan pemastautin tetap Tawau. How come nak terbang pegi 1Utama collect those free tix? Walaupun hati nak pegi woo. Jadi, nak tanya la ni kan, tix free from nuffnang ni, boleh kita pass kat orang lain tak? Means, orang lain (Kak @ adik @ sepupu sepapat) yang redeem pegi tengok wayang tersebut. Boleh? Macam rugi pulak kan burn tix free walaupun pehtu dia bagi tix ni kat orang lain. So? 


Bro Denzel Washington yang jadi hero >,<

Pegiiiiiiii la tengok, then kabor kat aku ye, jangan lupa tau!

By::
Tawaurian yang kejauhan
Jemputan ke Nuffnang Premier Screening of The Equalizer, tapi tak dapat pergi.
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+