SweetMuslimah.com

Tuesday, January 3, 2012

Garam laut Asante Thailand

semalam aku buat kerja extrem okeh!EXTREME.
just like Myvi lagi best.wahahahahaha

aku nak tnye. korang sanggup tak sental muke korang dengan garam spa untuk badan tuh.
untuk buang daki3 kat badan ye. bukan exfolator nano white.

sanggup???aku sanggup.sangguuuuuuuuuuuuuuupppppppp.





kalau muke ko dah tumbuh jerawat giler banyak sampai ko pon menyampah tengok muke sendiri. make alternatifnye adalah....................................




aku pakai bnde alah ni sebab cousin aku yg suggest. try dulu. sebab die dulu pon pakai gak garam ni. untuk jerawat dekat leher die yg tumbuh dengan sangat aktif.

tapi aku dekat muke.horror ok!

giler pijar muke aku semalam.dengan kebas nye. tapi aku hantam saje.dengan harapan jerawat cured.

semalam orang cuti aku keje. hari ni aku keje orang pon keje.
Bismillahirrahmanirrahim.

SELAMAT BEKERJA:)
Garam laut Asante Thailand
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+