SweetMuslimah.com

Friday, July 29, 2011

hari jadi budak amin

ah.today birthday adik paling kecik saya.ahmad muhaimin.
kenal tak ngan budak kecoh tuh???sebab kat taman ni. kalau ade yang tak kenal mesti pelik.
sebab budak amin tu memang ramah tamah orangnye.suke bergurau pulak tuh!

ini budak amin tuh. sebab hari tu die ade tnye kenape amin takde dalam gmbr2 kt sidebar mahupon dalam post2 yang ade. kakak tak sayang amin ke??

wah3. sayangku intan payung amin. ni akak letak gmbar amin ye.


hepi birthday amin busuk. jgn igt akak selalu marah amin akak tak sayang amin. akak sayang amin.sangat sangat. kalau amin tade umah ni rase tak meriah.huhuhuhu

birthday die pon kitorang tak bagi kek. kakak kakak budak ni yang len pon just call n wish. sebab dorang sume takde kt rumah sekarang.saya je ade. but my sis did say that she want to buy him baju melayu as a gift. as is for birthday n hari raya gift. and sepatutnye mlm ni mkn mcd. but then budak ni men tarik tali ngan abah. kejap kate nak. kejap kate taknak makan. last last terus tak jadi makan.waaaaaaaaa.. menangis la amin ...menyesal tak sudah. kene tinggal kete api la.!


secondly. my bestie. pah@maya zafran. no. birthday die lame lagi.but i want to dedicate some words for her.kwn baik aku. susah senang. kwn bergaduh.kawan men boling. kawan menangis.sume la.xcept die yang slalu tak cite if die sedih kat aku.uhuk uhuk.
thanks for the rain. for the shine. for the rainbow.
the laughs, the tears we share. seems like it wont fade from my memory.
im not sure whether we will be together again.but. im sure that.
the connection we share will always be forever.

pah.kalau3 aku da lupe ko. tolong ingatkan aku ye!sebab aku taknak lupe kawan susah senang sehidup separt time aku.

nite:)

hari jadi budak amin
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+