SweetMuslimah.com

Friday, May 6, 2011

merapu punye cite

now tengah buat kerja kerja suntingan untuk draft PSM. apekah PSM tuh? premenstrual??eh.tu PMS ye! yang ni PSM, which is stand for projek Sarjana Muda. ye. aku bru nk dpt degree. fuuhhh. sungguh tak sangke da 4 thn rupenye aku kt sini. mmg x sgke!^_^

padahal kan patutnye rini dah kene submit draft. tapi aku pemalas nk mmpus ni lengah lengah. tido dulu. mkn dulu. oh. Ya Allah. tolonglah bg kerajinan sikit kpdku...Aminnnnn. tgk.ni pon still ade mase nk blogging.hempuk pale dulu!

and. aku nk carik org yg stabil ye. stabil dari segi kewangan! yes. aku tau ko dah keje. but tgk jugak la keje ko tuh mcm mane. kalau keje ko tuh yg bile kene tanggung 2 org. tgh bulan je da kene mkn maggi tomyam. huh. lupekan je la . tak sanggup nye aku mkn megi lagi. dri zmn mude3 da puas mkn megi.

care tulis mcm la aku ni materialistik kn?yup.aku mmg!aku mmg mate duitan. hei.spe tak suka duit kan?cakap dekat aku. sape tak suke duit!!cakappppppppppppppppp.aku bagi pelempang sedas.
oh.tgk tv yg jalan cite die dgn cinta je dah boleh hidup. yg lain lain akan datang dengan sendirinye dengan kuasa cinta itu.
eh. lempang laju laju nak? itu tv hokeh. ko jangan tertipu dengan angan angan tinggi melangit tuh!ko hidup dalam realiti!mcm bersamamu.then that one u should believe. ade org mkn siput bab!??yeye.sile lah percaye!

thats y aku sanggup tunggu until ko stabil. tak brape nk kaye pon tape (eh. kalau kaye lg best) but STABIL dari segi kewangan. takde la nanti aku nak beli bnde alah tuh. makan ni. tak boleh dengan alasan tade duit. ceit. hahahahaha
sbb aku fikir dgn akal yg waras ni. if u dunt have money, then cinta itu akan lari ikut pintu belakang when kemiskinan ketuk dekat pintu depan. i really believe in that phrase.so. plis la.if u have courage and also desire to change your life. then pliis do it. sebab mungkin nanti lastly ko bukan dengan aku. mungkin ko end up with some one else. but then ko dah ade kestabilan tuh. ha. see. bukan untuk kesenangan aku sebenarnye. but untuk ko.

haish. ape yang aku tulis ni??merapu?mmg!lagi best tulis merapu dari tulis bnde berilmiah mcm PSM ni!kenape aku tulis macam ni?? sebab a person yg konon2 ajak kawen.but then cakap x sedia la.great. sebab aku pon x sedia. n also. i really believe he will not end up with me. so. i wish he will end up with someone much better than lousy me.haha.i dunt trust in u la!

kepercayaan itu susah untuk dicari pada seseorang yang bernama lelaki!u a man?then.hard to believe u la!
merapu punye cite
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+