SweetMuslimah.com

Friday, May 27, 2011

KARAK

DARI 5 BINTANG, cite ni aku bagi 3 je la.sebab pe je??sebab hantu die sikit je.ulang tayang je lebey. then watak pelakon utama yang annoying. sungguh la.menyampah.sepanjang cite buat aku cakap bodoh.bodoh.bodoh.sepanjang mase.

ade ke lojik ko jumpe budak kecik pakai baju skola dalam toilet yang terbiar malam malam bute?melainkan budak tu adelah cik antu?sile pikir pakai otak ye!

kot ye pon nak pikir lojik. kate mayb budak tu baru balik skola.tak sempat nk tukar baju dah kene balik kampung. but takkan la parents budak tu tak salinkan baju anak die sepanjang jalan?kan kan?

haila. memang cite antu antu ni tak lojik sungguh. tapi tu kan cerite.kalau tak takkan la jadi cerite plak.eventhough from the movie it say from true experiences. yes. i believe bnde bnde halus ini memang wujud. tapikan sile la berfikiran lojik terlebih dahulu. adeke ko jumpe abang ko tengah tengah hutan in nowhere. then ko boleh kejar "abang" ko tuh?
hei.memang la nak dibuat cerite.

cerite.cerite.cerite. but overall.aku kesian dekat pkck tuh la.serius. tak kesian dekat member yang mati tuh.but dekat pkck yang lose his wife tuh.memang kesian kalau in real life ade orang macam tuh.

pengajaran drpd cite ni?kat tempat keras jangan nak memain. sile gunekan kepale hotak tuh untuk berfikir. ade mase boleh memain.ade mase kene serius.ini tak.da tau lalu kat tempat hutan tengah tengah malam boleh plak cite bnde bukan bukan.save yr curiosity untuk mase yang tepat.dan.kekuatan iman dan semangat sangat penting dalam diri setiap orang islam.

semoga aku akan berubah kearah kebaikan juga.Amin.

renung renungkan dan selamat beramal(^_^)


p/s:sekarang tengah tanam anggur lagi. tapi tak sempat lagi nak tanak tebu ditepi bibir. !!
KARAK
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+