SweetMuslimah.com

Sunday, April 17, 2011

sile benci diri sendiri

oh ok.tadi da termarah orang. sbb nye adalah aku sgt tension buat ekonomi, which is wat costing. ko bayangkan aku mengadap bnde alah ni dari mlm tadi hokey!pastuh smbg plk dari pagi sampai la ptg!mau ko tak gile?

sedangkan org yg mmg amek akaun pon boleh gile wat costing lelame, ni plak aku yang mmg x minat + suke costing.siot. apsal kene wat sem ni?

aku.tension. so duk dlm blk wat keje. Ling pon dah tak dpt jumpe:(. abesla PSM.
then tetibe tadi inn datang dgn nk bwk kabaran yang die dah buat part die. so. aku cakap. "plis. aku tgh pening ni wat akaun."

mesti minah tu terase kan?die da la yeye nk crite part yg die wt. so sori ler. mood giler tak baik ni. n salah aku gak sbb aku yang willing nk wat this part.the hard part. dgn niat kunun3 tanak susahkan die la. because mlm tadi kate pening la.mcm2 nk buat la.
oh.aku dah la mls nk dgr org merungut rungut ni. dah keje ko kan. buat je la.so. i decide.okeh tape.aku amik part yg susah + byk ni. ko buat part len!
n the result is,now aku yg tensen gile bab!..menci la gini.

ni la aku punye sikap. if aku tension. then sume org keliling kene tempias. padahal dulu dah kene sound kaw kaw punye ngn sorang akk tuh. tapi susah gak nk berubah.
tape, pasni mmg aku knci bilik kalau tension. sape2 dtg pon aku wat derk je. aci kn gitu?

arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. ade lagi cash flow diagram + income statement+balance sheet nk kene wat ni!

dah la. lantak la. yang penting aku siapkan dulu keje aku.eh. aku plak yang merungut! sayonara~

*nak tau. sbnrnye aku plg bnci dgr if orang kate. ala. ni x siap. tu x siap. pening kepale la.eh.bullshit la!bkn ko je yg blaja bnde tuh. sume org pon same hokey!tgk.aku dah smpai tahap mencarut.kronik dah!ko blah la shahira!

*tgk3 skrg aku pon merungut. sile bnci diri sndri!

sile benci diri sendiri
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+