SweetMuslimah.com

Saturday, April 9, 2011

si bebal jadi hero

ok. apebile hbs tengok cerite green hornet td. aku rase aku mmg menyampah dgn org yg sikapnye mcm britt reid. eh. aku baru tgk green hornet??hahaha.ye cakap la aku outdated. tapi sungguh aku mmg baru dpt tgk cite ni td.

aku rase mmg ramai org dalam dunie ni sikap die mcm brit reid??kan kan??kahkahkah. sbb aku tau aku pon kenkadang mcm tu.

mcm tu mcm mne???sikap mcm mne kah yang dikatekn sikap britt reid???org yg bodoh sombong. ko igt ko tau sume bnde dlm dunie ni???ceh. and mostly ank org kaye mmg mcm ni. tak kire la laki ke pompuan. spoil brat!huh.

bnyi mcm aku jeles ko kaye. aku sederhane je???



iye. mmg aku jelez!!!but bkn dgn sbb ko kaye make ko blh jadi sesorang yg BEBAL!!!

dan sebenarnye aku nk ckp. aku ckp menyampah dgn org yg tak mau klh ni. mcm ko je yg betul ko je yg tau sume bnde.ek eleh. bai. kalau stakat tau cakap je x gune tau. tak gune ko cecite cecite bebnyk. orang yg dgr pon naik nympah.

sometimes modesty is a perfect way to act.rite?

apsal aku emo lepas tgk cite ni?eh.tensen kut sbb hero die ta ensem. but boleh jadi hero. comel lagi jay chou. and ko perangai mcm si bebal. tensen bergande jadinye.
si bebal jadi hero
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+