SweetMuslimah.com

Monday, April 11, 2011

sakit mata la labu

aku sakit mate..haiya....ta tau la if this sakit sbb msk habuk or wht. or mmg nak sakit mate betul betul. wahhahaha. ke kesan sebab menangis smlm sbb tak siap lagi PSM?oh.yeke?

sedih sikit hari ni. sebab kene maraha dgn SV. actually die bukan mcm marah. i think beliau memang marah.huhu.sebab?
1. almost 2 month ta jumpe. make dalam 2 bln jugak tade progress. tade progress?ai lu mat. nak mampus? dah la final sem. ok. i admit mmg salah aku. dem.!
2. ta tau la nape complicated nau equation tuk kire thermal ni. apsal aku tengok orang lain rilek je. aku yang kelam kabut mcm nak tunggang dunie. ke mmg senang ??ke mmg ko yang ala ala bebal?ko pikirkan sendiri!
3. ok. yang ni tade kene mengene dgn SV. beliau adelah murah hati dan funny actually. haha.dah tade reason y aku ta bley solve this PSM problem.

my swing mood tang tak bley blah. ko nak tunggu mood datang baru boleh buat keje??cit. podah. apekejadahnye ko tunggu mood dtg??beliau mahu datang dari mane? Beranang umah lu? beliau datang nak naik bas??oh. patutla lambat smpai mood ye? lepas 4 bulan baru en. mmod sampai. BEBAL.sila salah kan diri sendiri kerana lousy time management.

siap sudah sesi blame yrself. lets get to work. eh.salah ke ayat aku?hantam la labu. malas aku nak fikir lagi. mari bekerja.

Yosh~~~~
sakit mata la labu
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

2 comments

Tulis comments
avatar
April 12, 2011 at 4:50 PM

yo! awat hg skt mata~
anyway, gdluck psm yo
mem pulun kte : )

Reply
avatar
April 12, 2011 at 8:46 PM

meh meh. esok da nk jmpe beliau. mntk2 ni last time aku kne edit result. kalau idak. mampuih ler!haha.eh bai. draft da siap?

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+