SweetMuslimah.com

Thursday, April 7, 2011

oh. aku malas dengar suare ko

aku memang suke luahkan perasaan aku kt sini. ko nk muntah bile bace????
ah. suka ati aku!

n actually walaupon aku yang bace balik bnde alah ni sensorang. aku still kunun kunun nak tnye la kan. ape perasaan anda apabila yr gf/bf mase tgh in call with u. tetibe die cakap gini.
"eh. _____ lalu" (tmpt kosong sile isi nme die punye ex sebab ex die keje in one building)

ade rase mcm nk penampo x???tade?

oh.korang sgt baik ati.

ala. biase la tu kan?nak wat cane kalau dah keje 1 building. tapi ye la kan. smpai org tu lalu pon ko bley perasan., apekah perhatian itu tndenye????

aku ni rasenye mmg sabar. dari dulu aku dengarla pasal kisah cinta encik tuh. tapi sekarang kate ko ni berchenta dengan aku plk. but ko still . no . sangat selalu cerita pasal ko nye ex ni. bergurau la. men baling baling barang la. kate yr ex nakal la. oh shuweet nye.
dan yang paling klasik. she still kejut ko bgn pagi??then pas tu ko kejut aku plk. ko kate this is fair n square.

FAIR N SQUARE????tengkorak la!

tak tau kenape aku trime ths in the first place. and x tau knape aku still bertahan smpai skrg. oh. may be mmg aku deserve this..kut???

kenape ye ade rase makin malas nk dengar suare ko??MALAS tahu!

bnde alah ni kecik je kan. kalau x suke kate x suke. but ni la prob aku. selagi boleh tahan aku tahan. tapi kene crite gak la..haha.mayb 1 day kalau bnde still mcm gitu gak macam tade mase depan. maybe aku suruh mak bapak aku kawenkan aku terus dengn anak kawan dorang. kut kut la depa ade anak truna tang tang. make ade alasan tuk lepaskan diri. amacam??^_^




oh. aku malas dengar suare ko
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

4 comments

Tulis comments
avatar
April 8, 2011 at 8:57 PM

hehehhe,bebss~ ak baca la blog mu~ cuma xsmpt nk ngomen jewws. hape cakap mu bace sorg jah ni.
hiiishhh, dy saja nak uji hang. hang try wat dy jeles lak~ hahahaha.. kita bakooo!

Reply
avatar
April 8, 2011 at 10:27 PM

dey. cane nak buat die jeles ye?tlg bg cdgn.:)

Reply
avatar
April 12, 2011 at 8:30 AM

hahahha, make use of someone! ngehhhh3
or, create someone yg pum pam pum pam hebat,,biaq tecabar kejantannnyaaaawwwssss hahahahhaa

Reply
avatar
April 12, 2011 at 8:47 PM

huihhhh.tak baik buat gitu!
haha.tape la.biorle die. tengok je la smpai mane die beraksi.kihkihkih.

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+