SweetMuslimah.com

Tuesday, April 5, 2011

kursus etiket & protocol

today go to kursus etiket & protokol dekat DSI. pegi lmbat sikit sebab tebangun lmbt!wahahaha. mmg sesar2 je tepat pukul 8!adoi...............
kelam kabut mndi .( ok.ini tipu .x kelam kabut pon. sempat lagi borak3).
sampai dewan dlm pukul 9 pg. fuuhhhhh.. nasib baik. pefi scan kad matrik. dan masuk..orang dah ramai la.....member2 yang len sume dtg awl sikit. make aku kne duduk sorang3. tape.boleh hidup pe sorang2??

tapi. seriuosly, mmg best tau kursus ni. sebab penceramah die. puan yasmin siddik wat klakar mmg pecah perut...tak caye??g google positive event. then ko buat la bengkel grooming. nescaye ko percaye!!hahaha.

aku nak bagi tau ye. if naik tangge. ladies kne naik 45 degree. baru proper. men tak pyh. ko blh naik mcm biase...aku baru tau hari ni..:)

lagi.ape yea???hoooooooooooo. tunjuk care makan. the way u dress. the way u communicate. sume la...mmg bagus actually attend event2 gini. aku je yang manusia pemalas!dah jadi wajib baru nk pegi.
but the sad thing is. mase nk balik. name aku tade dalam list!!!!!!!!!11111watehelllllllllllll.
aku datang dari pagi smpai petang. then x dapat sarapan pagi. mcm ni ko bls kt aku?????siot!
bukan aku da scan ke??ape akk jage kaunter tu buat? x mskkn name aku dlm list?dose tau kak!buat sy mcm ni!

dah x dapat sijil. surat pengecualian kuliah. 5 hengget. :( sob sobsob
eh. 5 hengget je???aku x kesah la 5 rgt. blh carik kt mne3..cewahhhhhhh ( ni ayat kwn aku ye)
n actually aku kisah ye. sbb aku bkn kaye. 5 rgt amat berharge.
dan lain reason,. sebab aku rase aku dah attend ths seminar dgn jayenye. dan aku rase aku patut mndapat ape yg sepatutnye aku dapat.
ape. dtg seminar utk dapat ilmu???x pyh nk hadiah???

sape yg ckp gini. ko mmg PENIPU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hei. ade ke yg nk buat sesuatu without reward??nehi kan???if u say u r sincere.oh. ok. aku ta bley nk kate ape la. sincere ni hnye ko dgn Allah je yg tau. aku x tau. so. better shut up!

without surat pengecualian kuliah. bermakne aku monteng kuliah la walaupon mmg sume final year WAJIB attend the seminar. but we need profe rite? sebab ade je org yg mmg x dtg lgsg. ade yg dtg separuh hari. ade yg dtg purposely mmg nk amk sijil je. so. penting ye anda scan dan amik surat tu. dahfhm skrg knape surat tu penting?????

esok must pegi HEP tuk jumpe en....alamak. tak hengat plak name die.aiyoyoyoyo..
nk km merayu bagai la ni. mntak3 la berjaye. pliss plisss...tlg aku ye.

*ps. tadi jmpe mamat comey.aku je kot yg rase die comey.hahha.oleh sebab boleh tgk skali je. make bile nk tgk tuk kali kedua dah jadi malu plk. nsb baik die tegur dulu eventhough die just cakap hape tau " nak tengok?"
hahahha.(tapi sadly sekarang aku da lupe muke die cane. see. aku ade lah seorang yang mude. tetapi mempunyai mate dan ingatan yang tua!)

mari berkerja.. adios. cau cin cau
kursus etiket & protocol
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+