SweetMuslimah.com

Saturday, April 16, 2011

kebizian melampau

ok.tahap buziness melampau.!!!!ini adalah kesan daripada kemalasan melampau juga!!yang rajin adalah ternak lemak!!!!bebal.

ok. sile tengok tentatif aku untuk hari ni. malam ni must siapkan part untuk projek ekonomi. which is buat business proposal for re-planting oil palm. esok pg send dkt org len untuk she teruskan ape3 yg patut.
then esok siang must jumpe ling for my PSM. tahu sape ling?linggam?darling????
wahahaha. name die is Ling ok. aku po ta tau full name die. must ask him to teach me about contouring.
then siapkan report design pada malam hari esok juge!
start isnin. must prepare draft and slide for presentation.PSM presentation.
kelam kabut tak dunia aku skrg???inilah akibatnye sayangkan lemak sgt!padan muke ko!

bizi pon still ade mase wandering in blog.hahaha.sebab aku takde orang yg nk disharekan my whole day activity. so. blog je la kene terime. sebab blog ni die terime je aku nak cakap pe. carut pe.wahahaha.and aku rase lege as is ade orang dgr aku membebel.

shahira.gambatte kudasai!yosh~~(^_^)

*jeles dgn member yg boleh blk umh..:'(...umah jauhhhhhhhhhhhhhh. dan banyak kejeeeeeeeee.
rase mau nangis.mak abah..isk isk.uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kebizian melampau
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+