SweetMuslimah.com

Saturday, April 16, 2011

kantoi aku bagi love poem dekat ko


ok. kad ni aku buat mase form 4?form 5?tak hengat ok..but mase ni mmg atom atom dalam badan aku ni tengah aktif. dan ade mood tuk kenekan orang saje. aku ingat lagi, aku ngn azie boleh buat surat chenta hokey. bagi dekat budak kmy ni. jawe rasenye..haha.mmg siyes. padahal aku ngn azie yg rancang. tapi last3 sume org igt aku sorang jek yg buat. ceis!

then ade lagi. bagi love poem dkt budak perd cekal kut. sape ek name die. ala.yag ketua klas tuh. tak hengat gak. aku pas kat keri suruh pas dkt budak tuh. then aku duk dalam kelas tu semate mate nak tengok reaksi muke die. memang gile lawak. aku igt lagi smpai hari ni ayat die.
"weh. sape bagi ni weh. cakapppppppppp ahhhhhhhh"

sampai ke sudah keri tak bagi tau. mmg hari tu aku naik klas ngn muke puas giler sebab dapat kenekan org. sebab time tu aku menyampah tengok muke die. ceh. muke berlagak hensem!podah!itu adelah nakal aku. tapi aku bukan jahat ok. sbb time tu aku rase the maturity blm sampai lagi untuk aku menjadi seorang yg mature.

then kad yang kat atas ni. serius aku tak ingat aku bagi kat sape. rase aku joey kut. ko tak tau sape joey???sape budak teknik kajang name die joey???hahahahaha...haram..ko takkan tau.
and. macam mane boleh ade dekat ko?pa' encek azwan?mmg seingat aku, aku bagi dekat org len?how come it end up dkt tangan ko?

ko mengingatkan aku mase zaman2 nakal la!sekarang aku da baik tau!ceh.
kantoi aku bagi love poem dekat ko
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

3 comments

Tulis comments
avatar
April 16, 2011 at 2:03 PM

haaa! rembat gambar!! lol
ooo kenakan aku gak la kalau gitu... isk2..
kad ni kau kasi skali masa besday. aku ingat. sebab semua brg2 besday yg org kasi aku simpan kat 1 tempat. so xtau la kalau kau byk makan semut ke apa ke. hahahha.

Reply
avatar
April 16, 2011 at 7:28 PM

oh.yeke?kalau dekat ko tak memain kot.hahaha.mne bley memain ngn kawan sendiri beb. ala.:)
tapi kan. ths poem mmg ade meaning die sndiri tau!haha.
n actually till this day aku still simpan a copy of this. da brape thn ek?6 year?

Reply
avatar
April 16, 2011 at 7:40 PM

tengok ade gak poem ni kat side bar.haha:)
n i just realise my handwriting soooo hodoh!

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+