SweetMuslimah.com

Wednesday, April 27, 2011

first timer interview

haish. minggu yang bizi ya!oh oh. tak cukup tangan!kalaulah kaki juga menjadi produktif dan boleh menekan nekan keyboard?menulis?
hey!bersyukurlah ade kaki untuk berjalan hokey!ok ok. cool down.

tadi pegi interview at Asiaflex company. which is actually under Technip. oh. dunno Technip tu company hape?just google la beb!tu pon nk kene ajar?huh.

ape aku nak cakap sbnrnye?ye!
im SUCK!yeah. betul. kamu teruk!bebal. ape yang susah sangat ko nak jual diri ko kat auntie tuh?haish. boleh plak aku cakap just nk gain experiences?BODOOOOOOOOOOOOO.
tak boleh ke ko cakap sumthing yang meyakinkan sikit?????

ish3.ish.ish. geleng pale dulu!kamu. plis la. belajar cakap gebang dengan atan. make boleh la bergebang dengan yakin sekali!yeah. perlu cakap gebang untuk carik keje ye!
jangan jadi mcm aku yang tulus suci. make ditendang. Dush!

ape ko ni. sume ta tau!ape yang ko blaja 4 thn kt UTM? (ni mesti orang len pikir kalau dengar balik hape yang aku cakap)


ohhhhhhhhhhh...sungguh beballllllllllllllllllllllllllllllll..


tak mengape. bebal itu ko simpan dulu. sebab esok ade FYP presentation. dapat panel garang!grrrr...a. a . a. usahe dulu. kamu. plis doa untuk saye ye!
eh. nk mntk tolong doakan yang baik2 tau!semoga Viva esok berjalan lancar.Amin.

peace.no war.babai.
first timer interview
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

2 comments

Tulis comments
avatar
April 27, 2011 at 8:41 PM

weyh. interview snyp2 jek! haha. anyway gdluck bai~ kalu rezeki ko kat situ, ko cakap gebang ke cakap terbang ke dapat gak, so peace~ hehehehehehe maju jaya doh lebat gle intebiu, wuwu ak je la tk dpt ane2 lg huuuu

psm2 tnye soalan basic, silap ak ak tk masukkn yg basic tu dalam content slide~ ceh. kata sv ak masukkn skit2 je LR~ dak len sme ok, waaaa down gle!

Reply
avatar
April 28, 2011 at 3:23 PM

tahu tape.aku pon depa tnye soklan basic.thermo.n nyanyuk aku kerana tak hengat bnde paling basic.bebal.down jugak rase lepas blk present.:(
tapi ape nk buat. nasik da jadi bubur.redha2.

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+