SweetMuslimah.com

Sunday, April 3, 2011

alMAPEKA


pegi MAPEKA. stand for majlis penghargaan kelab automotif. automotif????ye. aku amik auto.. kenape???tak percaye??pompuan x larat??oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

sile fikir dulu b4 tanye ye. jangan jadi mcm satu akak ni yang aku jumpe kat SUB. this akak nk promote die nye lingua phone. ha.ni lagi satu aku tak suke. kalau pon nak promote ko punye produk, tak payah la sampai care ko tuh buat macam la aku ni teruk giler. strategi die adelah dengan ko spell those rare words. hek eleh. aku da pernah kene dulu. ade gak die tnye gini.
"dik. kalau adik nak tanye nama orang len kan. mcm mna nk tanye?"

aku cakap biase3 je la. like" what is yr name?" hahahaha
korang gelak?mcm budak3.yup. i admit mmg care tnye mcm budak2. but tu sume communication.
means kene byk communicate dgn org len. then we will gain knowledge. but ko harap dengan beli bnde alah lingua phone ni dgn hrge 2000++ (konon ni dah murah) ko boleh speaking berabok??ehhhhh..boleh blah lahhhhhhhhhhhhhhhhh



eh.aku da lari jauh.balik.balik.MAPEKA..dinner tu ok la. but the intro terlalu lame. nak perkenalkan sume stud auto. smpai almost 200 stud. hai....gilo lame. then pastuh montaj pasal aktiviti auto. pon lame gak.
kematu ponggong ko tau!frankly aku rase. if u panggil VIP like dean faculty ni .means org3 besar2 ni. u should pandai divide which part yang mane patut kluar dulu.dah la lapar giler. nak tunggu makan pukul 10.00 baru dapat.sedih betul.padahal start pukul 8.30 mlm.huhuhu:(

makanan sedap.tapi servis out!!!!nasi boleh habis.ko caterer tak buat backup nasik ke??igt budak3 ni mkn sikit2??tolong sikit. dah la mkn lmbt.gerenti la lapar gilos. bile da lapar gilos kene la mkn bnyk3.yang ko tak buat nasi spare apsal??bebal.kesian ade yang kn tgu nasik. but tak dpt briani cm kitorg.dpt nasi grg je.tape la kn?asalkan mkn nasik.bolehlaaaaaaaaaaaaaa.
nasib ko msk mmg sdp. make aku tak brape kisah sgt. hahaha.asl aku kenyang.korang yg lmbt mkn tuh...hmmmm...alah. halal la.tape kan???kan.?kan?

aku nk jugak tepek gmbr aku muke bulat ni. nak buat mcm mna. suda azali muke begini. kene bangge dgn muke sndri..hahahaha.nasibla muke tak comel.gemuk plk tuh!uhuk uhuk.

aku baju ijau tuh.eh.itamnye aku!



hoih....korang buat pe bawah meje raramai tuh??????????misteriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
alMAPEKA
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+