SweetMuslimah.com

Wednesday, April 6, 2011

aku tak reti gune matlab

hadoi. bebal betul. dulu2 belajar tak nak sungguh sungguh. sekarang da tekebil kebil. cane ko nak abiskan FYP ni??cakaaaaaaaaaaaaaappppppppppppppppppppp.:(

ade sape sape buley tolong aku gune matlab ni. function exponen pon fail.dush!
hokey. tape. esok jmpe lec. mntak3 encek lec tak marah..doa doa.



oh. tadi dah dpt sijil dgn surat pengecualian kuliah.yey!oh. lupe. 5 hengget juge:)
wahahahahaha.cekal gile dtg HEP nk amek duit.kihkihkih.





tapi sungguh tak puas hati dgn beberapa org staf kerajaan ini ya. if yr boss da bgtau yg ade BUDAK (aku ni budakkah?) nk jumpe sebab ade hal yg remeh pon. sile attend ye! ni ko sibuk borak3 yang tak sudah dkt phone. then jmpe buat muke masam. plissssss la. sile senyum sikit. nmpak na wat keje malas!tu mmg keje kamu ya. kamu kene byr buat keje attend student ni! n aku bukan bias. but selalunye pompuan yang slalu gini. kan?kan?kan?

ke aku sorang je yang slalu kene gini?cis!
aku tak reti gune matlab
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+