Thursday, April 28, 2011

aku sikit pon tak heran la dengan statement ko tau!

aku sikit pon tak heran la dengan statement ko tau!

eh.kot ye pon ko syg giler pakwe ko. simpan je la dlm hati ok. ta payah nk tayang3. bgtau satu dunia yg u love yr bf very much!

poyosss punye statement hokeh!

lain la if ko tulis. I love my parents. tak pon paling siot i love my husband. then tape la.
ni blm tntu ko kawen dgn tht boy dah letak mcm2 ..

eh.aku tak jeles ok!sikit pon tak.i hve my own issue here.
kesian dekat org yg fikir yg her bf is her world now. KESIAN tahu!

but.itu sume bergantung kepada yr interpretation about life. sape la aku nk nasihat camne ko patut live yr life.kan?hahaha.dunt emo if u read this statement. this is just my opinion.

peace no war.tata:)
Baca selengkapnya

Wednesday, April 27, 2011

gambar technip


this is Technip at Tg Langsat. tempat die agak ceruk. but cantik sebab belakang die laut!wah. wah


gilo mase balik jem betul!plus ade hujan dan juge ade accident!padahal pagi present. aku blk smlm da penat terus. bam..tidorrrrrrrrrr...kroh kroh smpai kul 10 mlm!mau tak kelam kabut siapkan slide + prepare ape3 yang patut.

tapi. lastly today still kene tembak dengan dahsyatnye!sedih sikit.:(
tapi mmg salah aku ye!basic thermo pon x ingat?bodo. nyanyuk.
actually i didnt expect they will ask about the same thing as the UGP 1.cuai......

tapela.(padahal ko tido kemain lame smpai saket kepale sbb sedih present teruk tadi)
dah tade rezeki this time. redha je la.pape pon.

meh kite study plk for upcoming final exam. luse tahu!gambate~~
persetankan ape yang telah jadi!!!huahuahua

Baca selengkapnya
first timer interview

first timer interview

haish. minggu yang bizi ya!oh oh. tak cukup tangan!kalaulah kaki juga menjadi produktif dan boleh menekan nekan keyboard?menulis?
hey!bersyukurlah ade kaki untuk berjalan hokey!ok ok. cool down.

tadi pegi interview at Asiaflex company. which is actually under Technip. oh. dunno Technip tu company hape?just google la beb!tu pon nk kene ajar?huh.

ape aku nak cakap sbnrnye?ye!
im SUCK!yeah. betul. kamu teruk!bebal. ape yang susah sangat ko nak jual diri ko kat auntie tuh?haish. boleh plak aku cakap just nk gain experiences?BODOOOOOOOOOOOOO.
tak boleh ke ko cakap sumthing yang meyakinkan sikit?????

ish3.ish.ish. geleng pale dulu!kamu. plis la. belajar cakap gebang dengan atan. make boleh la bergebang dengan yakin sekali!yeah. perlu cakap gebang untuk carik keje ye!
jangan jadi mcm aku yang tulus suci. make ditendang. Dush!

ape ko ni. sume ta tau!ape yang ko blaja 4 thn kt UTM? (ni mesti orang len pikir kalau dengar balik hape yang aku cakap)


ohhhhhhhhhhh...sungguh beballllllllllllllllllllllllllllllll..


tak mengape. bebal itu ko simpan dulu. sebab esok ade FYP presentation. dapat panel garang!grrrr...a. a . a. usahe dulu. kamu. plis doa untuk saye ye!
eh. nk mntk tolong doakan yang baik2 tau!semoga Viva esok berjalan lancar.Amin.

peace.no war.babai.
Baca selengkapnya

Saturday, April 23, 2011

paper car amazing race

paper car amazing race

yeah.akhirnye habis sudah kls automotive design. the last class is on last friday. which is the presentation and race part.
i want to say that i proud with u, my all team members. korang sume usaha keras untuk memastikan kereta kite can move.!!!bravo!
usaha tangga kejayaan. thats all i can say!
ni kereta group kitorang. the structure part is made up from an A4 paper and glue only hokey!
gigihnye kitorang wat gulung3 kertas!

n 4 SMVian has to take 4 days class of heat transfer. this decision had been made after a visit from EAC for accreditation. and rasenye this is the first time aku rase sayu dengar KBT berucap. lastly die telah menyentuh hati aku dgn ucapan penuh tanggungjawab beliau. oh.

rupenye aku yang bute hati selame ni!hahahaha.ceh. beliau mmg sesungguhnye mengajar kitorang untuk menjadi insan berjaye la!tq KBT^_^
Baca selengkapnya

Wednesday, April 20, 2011

bekerjasama membuat kereta kertas


okeh. mangsa pertama
mangsa kedua
eh. mangsa pertama?
mangsa ketiga!


ini adalah kepala kepada sekalian mangsa.
ye.aku adalah mangsa juga!!!!

kami adalah mangsa kepada kelas automotive design.koranggggggggggg....jangan amek kls ni!sbb nnti kene wat kereta kertas!azabbbbbbbbbbbb.babai.sekian.
*itu adalah muke x cukup tido gara gara menjadi student final sem.padan muke!
Baca selengkapnya

Monday, April 18, 2011

hempukla laptop apabila beliau hang

okeh.sape tau kenape aku letak gmbr side bar tuh???sebabbbbbbbbbbbbbbbbbb.
marah giler amat sebab bukak MATLAB untuk wat PSM. tapi hang. dan menyebabkan tak boleh bukak yg len. yg blh bukak hanye intenet. see...yg kaler3 timbul3 tuh?jahanammmmmmm!
haram jadah betul!kuaq ajaq!!!dah.nk g hempuk laptop ni dulu!bai.
Baca selengkapnya

Sunday, April 17, 2011

sile benci diri sendiri

sile benci diri sendiri

oh ok.tadi da termarah orang. sbb nye adalah aku sgt tension buat ekonomi, which is wat costing. ko bayangkan aku mengadap bnde alah ni dari mlm tadi hokey!pastuh smbg plk dari pagi sampai la ptg!mau ko tak gile?

sedangkan org yg mmg amek akaun pon boleh gile wat costing lelame, ni plak aku yang mmg x minat + suke costing.siot. apsal kene wat sem ni?

aku.tension. so duk dlm blk wat keje. Ling pon dah tak dpt jumpe:(. abesla PSM.
then tetibe tadi inn datang dgn nk bwk kabaran yang die dah buat part die. so. aku cakap. "plis. aku tgh pening ni wat akaun."

mesti minah tu terase kan?die da la yeye nk crite part yg die wt. so sori ler. mood giler tak baik ni. n salah aku gak sbb aku yang willing nk wat this part.the hard part. dgn niat kunun3 tanak susahkan die la. because mlm tadi kate pening la.mcm2 nk buat la.
oh.aku dah la mls nk dgr org merungut rungut ni. dah keje ko kan. buat je la.so. i decide.okeh tape.aku amik part yg susah + byk ni. ko buat part len!
n the result is,now aku yg tensen gile bab!..menci la gini.

ni la aku punye sikap. if aku tension. then sume org keliling kene tempias. padahal dulu dah kene sound kaw kaw punye ngn sorang akk tuh. tapi susah gak nk berubah.
tape, pasni mmg aku knci bilik kalau tension. sape2 dtg pon aku wat derk je. aci kn gitu?

arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. ade lagi cash flow diagram + income statement+balance sheet nk kene wat ni!

dah la. lantak la. yang penting aku siapkan dulu keje aku.eh. aku plak yang merungut! sayonara~

*nak tau. sbnrnye aku plg bnci dgr if orang kate. ala. ni x siap. tu x siap. pening kepale la.eh.bullshit la!bkn ko je yg blaja bnde tuh. sume org pon same hokey!tgk.aku dah smpai tahap mencarut.kronik dah!ko blah la shahira!

*tgk3 skrg aku pon merungut. sile bnci diri sndri!

Baca selengkapnya

Saturday, April 16, 2011

kebizian melampau

kebizian melampau

ok.tahap buziness melampau.!!!!ini adalah kesan daripada kemalasan melampau juga!!yang rajin adalah ternak lemak!!!!bebal.

ok. sile tengok tentatif aku untuk hari ni. malam ni must siapkan part untuk projek ekonomi. which is buat business proposal for re-planting oil palm. esok pg send dkt org len untuk she teruskan ape3 yg patut.
then esok siang must jumpe ling for my PSM. tahu sape ling?linggam?darling????
wahahaha. name die is Ling ok. aku po ta tau full name die. must ask him to teach me about contouring.
then siapkan report design pada malam hari esok juge!
start isnin. must prepare draft and slide for presentation.PSM presentation.
kelam kabut tak dunia aku skrg???inilah akibatnye sayangkan lemak sgt!padan muke ko!

bizi pon still ade mase wandering in blog.hahaha.sebab aku takde orang yg nk disharekan my whole day activity. so. blog je la kene terime. sebab blog ni die terime je aku nak cakap pe. carut pe.wahahaha.and aku rase lege as is ade orang dgr aku membebel.

shahira.gambatte kudasai!yosh~~(^_^)

*jeles dgn member yg boleh blk umh..:'(...umah jauhhhhhhhhhhhhhh. dan banyak kejeeeeeeeee.
rase mau nangis.mak abah..isk isk.uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Baca selengkapnya
kantoi aku bagi love poem dekat ko

kantoi aku bagi love poem dekat ko


ok. kad ni aku buat mase form 4?form 5?tak hengat ok..but mase ni mmg atom atom dalam badan aku ni tengah aktif. dan ade mood tuk kenekan orang saje. aku ingat lagi, aku ngn azie boleh buat surat chenta hokey. bagi dekat budak kmy ni. jawe rasenye..haha.mmg siyes. padahal aku ngn azie yg rancang. tapi last3 sume org igt aku sorang jek yg buat. ceis!

then ade lagi. bagi love poem dkt budak perd cekal kut. sape ek name die. ala.yag ketua klas tuh. tak hengat gak. aku pas kat keri suruh pas dkt budak tuh. then aku duk dalam kelas tu semate mate nak tengok reaksi muke die. memang gile lawak. aku igt lagi smpai hari ni ayat die.
"weh. sape bagi ni weh. cakapppppppppp ahhhhhhhh"

sampai ke sudah keri tak bagi tau. mmg hari tu aku naik klas ngn muke puas giler sebab dapat kenekan org. sebab time tu aku menyampah tengok muke die. ceh. muke berlagak hensem!podah!itu adelah nakal aku. tapi aku bukan jahat ok. sbb time tu aku rase the maturity blm sampai lagi untuk aku menjadi seorang yg mature.

then kad yang kat atas ni. serius aku tak ingat aku bagi kat sape. rase aku joey kut. ko tak tau sape joey???sape budak teknik kajang name die joey???hahahahaha...haram..ko takkan tau.
and. macam mane boleh ade dekat ko?pa' encek azwan?mmg seingat aku, aku bagi dekat org len?how come it end up dkt tangan ko?

ko mengingatkan aku mase zaman2 nakal la!sekarang aku da baik tau!ceh.
Baca selengkapnya

Wednesday, April 13, 2011

movie review

movie review

i happen to watch a movie. an accidental husband. cite ni rasenye dah lame kut. not sure la. but i really enjoy the movie. to those yang suke romantic genre. then i think u should watch this movie la. maybe some of u akan kate yg this movie quite boring. but who knows. selera orang lain lain kan?

pengajaran from the movie??maybe people yang korang rase not yr league, or maybe not your taste. actually is your soul mates. who knows the tragedy behind it that will lead u to the new world. kan?
oh.korang jangan panggil yr dad with names aje ye. not nice.


so. beware people. wish u all a happy day.and all the best(^_^)
Baca selengkapnya
no marriage. not now. maybe later.

no marriage. not now. maybe later.

what u feel if someday, a person ask u to marry him? ok. not the marry part. just engaged with him at the moment. what comes first in yr mind???what?what?
come on. tell me lah!

i did happen to know, from my readings, not remember when, but. if a man propose u and u agreed to marry him, u r automatically engaged to him eventhough u two not having proper majlis tunang. it is as simple as that. and a woman that in engaged phase, are HARAM dipinang oleh lelaki lain. tahu??

so for woman outside, please beware dengan ape yang kamu perkatakan. if your bf propose, then u say yes. but yr parents doesnt know about your relationship. and even worse, they had accept pinangan from other. then.who's to blame???

aku tau la korang cakap ."tape, boleh cancel ape yang pinangan tu. boleh cakap baik2 dengan parents". BUt like i said before, the HARAM things.

aha. gaye cakap macam nak mengajar orang!aku bukan nak mengajar ye!tade la. just want to share. sharing is caring kan?:)

oh.berbalik pada ape yang aku tnye tadi. what u suppose to feel ha??happy?if u r really love yr couples, n yr parents approve it.

unhappy???confuse??maybe some glitch happen?who know?

for me. i feel afraid actually. so. please. i maybe like fairytale. but i appreciate it if u dnt ask me anything bout marriage. coz i maybe turn u down. n maybe i'll make u leave me. unsatisfied with my answer?then. what yours?
Baca selengkapnya

Monday, April 11, 2011

sakit mata la labu

sakit mata la labu

aku sakit mate..haiya....ta tau la if this sakit sbb msk habuk or wht. or mmg nak sakit mate betul betul. wahhahaha. ke kesan sebab menangis smlm sbb tak siap lagi PSM?oh.yeke?

sedih sikit hari ni. sebab kene maraha dgn SV. actually die bukan mcm marah. i think beliau memang marah.huhu.sebab?
1. almost 2 month ta jumpe. make dalam 2 bln jugak tade progress. tade progress?ai lu mat. nak mampus? dah la final sem. ok. i admit mmg salah aku. dem.!
2. ta tau la nape complicated nau equation tuk kire thermal ni. apsal aku tengok orang lain rilek je. aku yang kelam kabut mcm nak tunggang dunie. ke mmg senang ??ke mmg ko yang ala ala bebal?ko pikirkan sendiri!
3. ok. yang ni tade kene mengene dgn SV. beliau adelah murah hati dan funny actually. haha.dah tade reason y aku ta bley solve this PSM problem.

my swing mood tang tak bley blah. ko nak tunggu mood datang baru boleh buat keje??cit. podah. apekejadahnye ko tunggu mood dtg??beliau mahu datang dari mane? Beranang umah lu? beliau datang nak naik bas??oh. patutla lambat smpai mood ye? lepas 4 bulan baru en. mmod sampai. BEBAL.sila salah kan diri sendiri kerana lousy time management.

siap sudah sesi blame yrself. lets get to work. eh.salah ke ayat aku?hantam la labu. malas aku nak fikir lagi. mari bekerja.

Yosh~~~~
Baca selengkapnya

Saturday, April 9, 2011

si bebal jadi hero

si bebal jadi hero

ok. apebile hbs tengok cerite green hornet td. aku rase aku mmg menyampah dgn org yg sikapnye mcm britt reid. eh. aku baru tgk green hornet??hahaha.ye cakap la aku outdated. tapi sungguh aku mmg baru dpt tgk cite ni td.

aku rase mmg ramai org dalam dunie ni sikap die mcm brit reid??kan kan??kahkahkah. sbb aku tau aku pon kenkadang mcm tu.

mcm tu mcm mne???sikap mcm mne kah yang dikatekn sikap britt reid???org yg bodoh sombong. ko igt ko tau sume bnde dlm dunie ni???ceh. and mostly ank org kaye mmg mcm ni. tak kire la laki ke pompuan. spoil brat!huh.

bnyi mcm aku jeles ko kaye. aku sederhane je???



iye. mmg aku jelez!!!but bkn dgn sbb ko kaye make ko blh jadi sesorang yg BEBAL!!!

dan sebenarnye aku nk ckp. aku ckp menyampah dgn org yg tak mau klh ni. mcm ko je yg betul ko je yg tau sume bnde.ek eleh. bai. kalau stakat tau cakap je x gune tau. tak gune ko cecite cecite bebnyk. orang yg dgr pon naik nympah.

sometimes modesty is a perfect way to act.rite?

apsal aku emo lepas tgk cite ni?eh.tensen kut sbb hero die ta ensem. but boleh jadi hero. comel lagi jay chou. and ko perangai mcm si bebal. tensen bergande jadinye.
Baca selengkapnya

Thursday, April 7, 2011

oh. aku malas dengar suare ko

oh. aku malas dengar suare ko

aku memang suke luahkan perasaan aku kt sini. ko nk muntah bile bace????
ah. suka ati aku!

n actually walaupon aku yang bace balik bnde alah ni sensorang. aku still kunun kunun nak tnye la kan. ape perasaan anda apabila yr gf/bf mase tgh in call with u. tetibe die cakap gini.
"eh. _____ lalu" (tmpt kosong sile isi nme die punye ex sebab ex die keje in one building)

ade rase mcm nk penampo x???tade?

oh.korang sgt baik ati.

ala. biase la tu kan?nak wat cane kalau dah keje 1 building. tapi ye la kan. smpai org tu lalu pon ko bley perasan., apekah perhatian itu tndenye????

aku ni rasenye mmg sabar. dari dulu aku dengarla pasal kisah cinta encik tuh. tapi sekarang kate ko ni berchenta dengan aku plk. but ko still . no . sangat selalu cerita pasal ko nye ex ni. bergurau la. men baling baling barang la. kate yr ex nakal la. oh shuweet nye.
dan yang paling klasik. she still kejut ko bgn pagi??then pas tu ko kejut aku plk. ko kate this is fair n square.

FAIR N SQUARE????tengkorak la!

tak tau kenape aku trime ths in the first place. and x tau knape aku still bertahan smpai skrg. oh. may be mmg aku deserve this..kut???

kenape ye ade rase makin malas nk dengar suare ko??MALAS tahu!

bnde alah ni kecik je kan. kalau x suke kate x suke. but ni la prob aku. selagi boleh tahan aku tahan. tapi kene crite gak la..haha.mayb 1 day kalau bnde still mcm gitu gak macam tade mase depan. maybe aku suruh mak bapak aku kawenkan aku terus dengn anak kawan dorang. kut kut la depa ade anak truna tang tang. make ade alasan tuk lepaskan diri. amacam??^_^




Baca selengkapnya

Wednesday, April 6, 2011

aku tak reti gune matlab

aku tak reti gune matlab

hadoi. bebal betul. dulu2 belajar tak nak sungguh sungguh. sekarang da tekebil kebil. cane ko nak abiskan FYP ni??cakaaaaaaaaaaaaaappppppppppppppppppppp.:(

ade sape sape buley tolong aku gune matlab ni. function exponen pon fail.dush!
hokey. tape. esok jmpe lec. mntak3 encek lec tak marah..doa doa.



oh. tadi dah dpt sijil dgn surat pengecualian kuliah.yey!oh. lupe. 5 hengget juge:)
wahahahahaha.cekal gile dtg HEP nk amek duit.kihkihkih.





tapi sungguh tak puas hati dgn beberapa org staf kerajaan ini ya. if yr boss da bgtau yg ade BUDAK (aku ni budakkah?) nk jumpe sebab ade hal yg remeh pon. sile attend ye! ni ko sibuk borak3 yang tak sudah dkt phone. then jmpe buat muke masam. plissssss la. sile senyum sikit. nmpak na wat keje malas!tu mmg keje kamu ya. kamu kene byr buat keje attend student ni! n aku bukan bias. but selalunye pompuan yang slalu gini. kan?kan?kan?

ke aku sorang je yang slalu kene gini?cis!
Baca selengkapnya

Tuesday, April 5, 2011

kursus etiket & protocol

kursus etiket & protocol

today go to kursus etiket & protokol dekat DSI. pegi lmbat sikit sebab tebangun lmbt!wahahaha. mmg sesar2 je tepat pukul 8!adoi...............
kelam kabut mndi .( ok.ini tipu .x kelam kabut pon. sempat lagi borak3).
sampai dewan dlm pukul 9 pg. fuuhhhhh.. nasib baik. pefi scan kad matrik. dan masuk..orang dah ramai la.....member2 yang len sume dtg awl sikit. make aku kne duduk sorang3. tape.boleh hidup pe sorang2??

tapi. seriuosly, mmg best tau kursus ni. sebab penceramah die. puan yasmin siddik wat klakar mmg pecah perut...tak caye??g google positive event. then ko buat la bengkel grooming. nescaye ko percaye!!hahaha.

aku nak bagi tau ye. if naik tangge. ladies kne naik 45 degree. baru proper. men tak pyh. ko blh naik mcm biase...aku baru tau hari ni..:)

lagi.ape yea???hoooooooooooo. tunjuk care makan. the way u dress. the way u communicate. sume la...mmg bagus actually attend event2 gini. aku je yang manusia pemalas!dah jadi wajib baru nk pegi.
but the sad thing is. mase nk balik. name aku tade dalam list!!!!!!!!!11111watehelllllllllllll.
aku datang dari pagi smpai petang. then x dapat sarapan pagi. mcm ni ko bls kt aku?????siot!
bukan aku da scan ke??ape akk jage kaunter tu buat? x mskkn name aku dlm list?dose tau kak!buat sy mcm ni!

dah x dapat sijil. surat pengecualian kuliah. 5 hengget. :( sob sobsob
eh. 5 hengget je???aku x kesah la 5 rgt. blh carik kt mne3..cewahhhhhhh ( ni ayat kwn aku ye)
n actually aku kisah ye. sbb aku bkn kaye. 5 rgt amat berharge.
dan lain reason,. sebab aku rase aku dah attend ths seminar dgn jayenye. dan aku rase aku patut mndapat ape yg sepatutnye aku dapat.
ape. dtg seminar utk dapat ilmu???x pyh nk hadiah???

sape yg ckp gini. ko mmg PENIPU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hei. ade ke yg nk buat sesuatu without reward??nehi kan???if u say u r sincere.oh. ok. aku ta bley nk kate ape la. sincere ni hnye ko dgn Allah je yg tau. aku x tau. so. better shut up!

without surat pengecualian kuliah. bermakne aku monteng kuliah la walaupon mmg sume final year WAJIB attend the seminar. but we need profe rite? sebab ade je org yg mmg x dtg lgsg. ade yg dtg separuh hari. ade yg dtg purposely mmg nk amk sijil je. so. penting ye anda scan dan amik surat tu. dahfhm skrg knape surat tu penting?????

esok must pegi HEP tuk jumpe en....alamak. tak hengat plak name die.aiyoyoyoyo..
nk km merayu bagai la ni. mntak3 la berjaye. pliss plisss...tlg aku ye.

*ps. tadi jmpe mamat comey.aku je kot yg rase die comey.hahha.oleh sebab boleh tgk skali je. make bile nk tgk tuk kali kedua dah jadi malu plk. nsb baik die tegur dulu eventhough die just cakap hape tau " nak tengok?"
hahahha.(tapi sadly sekarang aku da lupe muke die cane. see. aku ade lah seorang yang mude. tetapi mempunyai mate dan ingatan yang tua!)

mari berkerja.. adios. cau cin cau
Baca selengkapnya

Monday, April 4, 2011

detox patch

detox patch

currently aku pakai slimming detox patch. beli hari tu dekat pesta konvo. 20 keping= RM25. actually 1 set = 2 keping = Rm 3. but if beli 2 set = RM 5. make haku pon bantai la beli 10 set. testi aku???hm...bagus...

  1. rase sekarang dah senang bangun pagi. plg lmbt pon pukul 9 dah tejage. dulu2 kalau tak pukul 11 mmg tak sah (ni kalau tade kelas)
  2. before tht, da sembelit seminggu rasenye. pas pakai patch ni about 4 days, sembelit da kurang. till now da rase lege skit.
macam ni rupe detox patch ni. rase3 sekarang ade banyak orang jual dah sekarang. try google hokey.

yang ni detox patch (100% detox)

yang ni slimming patch. (90% slimming 10% detox)

pakai slimming dengan harapan dapat kurus sedikit tanpa perlu berlapar sangat.hehe.ok.esok pg nk mkn srapam mcd. mari tidur!
Baca selengkapnya

Sunday, April 3, 2011

alMAPEKA


pegi MAPEKA. stand for majlis penghargaan kelab automotif. automotif????ye. aku amik auto.. kenape???tak percaye??pompuan x larat??oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

sile fikir dulu b4 tanye ye. jangan jadi mcm satu akak ni yang aku jumpe kat SUB. this akak nk promote die nye lingua phone. ha.ni lagi satu aku tak suke. kalau pon nak promote ko punye produk, tak payah la sampai care ko tuh buat macam la aku ni teruk giler. strategi die adelah dengan ko spell those rare words. hek eleh. aku da pernah kene dulu. ade gak die tnye gini.
"dik. kalau adik nak tanye nama orang len kan. mcm mna nk tanye?"

aku cakap biase3 je la. like" what is yr name?" hahahaha
korang gelak?mcm budak3.yup. i admit mmg care tnye mcm budak2. but tu sume communication.
means kene byk communicate dgn org len. then we will gain knowledge. but ko harap dengan beli bnde alah lingua phone ni dgn hrge 2000++ (konon ni dah murah) ko boleh speaking berabok??ehhhhh..boleh blah lahhhhhhhhhhhhhhhhh



eh.aku da lari jauh.balik.balik.MAPEKA..dinner tu ok la. but the intro terlalu lame. nak perkenalkan sume stud auto. smpai almost 200 stud. hai....gilo lame. then pastuh montaj pasal aktiviti auto. pon lame gak.
kematu ponggong ko tau!frankly aku rase. if u panggil VIP like dean faculty ni .means org3 besar2 ni. u should pandai divide which part yang mane patut kluar dulu.dah la lapar giler. nak tunggu makan pukul 10.00 baru dapat.sedih betul.padahal start pukul 8.30 mlm.huhuhu:(

makanan sedap.tapi servis out!!!!nasi boleh habis.ko caterer tak buat backup nasik ke??igt budak3 ni mkn sikit2??tolong sikit. dah la mkn lmbt.gerenti la lapar gilos. bile da lapar gilos kene la mkn bnyk3.yang ko tak buat nasi spare apsal??bebal.kesian ade yang kn tgu nasik. but tak dpt briani cm kitorg.dpt nasi grg je.tape la kn?asalkan mkn nasik.bolehlaaaaaaaaaaaaaa.
nasib ko msk mmg sdp. make aku tak brape kisah sgt. hahaha.asl aku kenyang.korang yg lmbt mkn tuh...hmmmm...alah. halal la.tape kan???kan.?kan?

aku nk jugak tepek gmbr aku muke bulat ni. nak buat mcm mna. suda azali muke begini. kene bangge dgn muke sndri..hahahaha.nasibla muke tak comel.gemuk plk tuh!uhuk uhuk.

aku baju ijau tuh.eh.itamnye aku!



hoih....korang buat pe bawah meje raramai tuh??????????misteriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Baca selengkapnya

Saturday, April 2, 2011

jangan emo macam aku.

jangan emo macam aku.

mane budak yang sungguh sungguh nak duit claim JPA tuh?
aku post kt FB tnye untuk umum. tapi mereka tiada jawapan pon??tak bukak FB kah anda?
huuuuuu..ta tau. tapi kalu anda dah dapat duit claim.sile bgtau ye.tq

oh okeh. harituh aku mmg emo.make telah termencarut. sori mori ye..adekah korang ni jmpe blog aku?x?bgs.....lege:)
jumpe???hai3.....sori ye.emo hari tuh.haha.
Baca selengkapnya

Followers

Google+