-Lifestyle-Food-Travel-

gambar technip

April 27, 2011 0
this is Technip at Tg Langsat. tempat die agak ceruk. but cantik sebab belakang die laut!wah. wah gilo mase balik jem betul!plus ade huja...

first timer interview

April 27, 2011 2
haish. minggu yang bizi ya!oh oh. tak cukup tangan!kalaulah kaki juga menjadi produktif dan boleh menekan nekan keyboard?menulis? hey!bersyu...

paper car amazing race

April 23, 2011 0
yeah.akhirnye habis sudah kls automotive design. the last class is on last friday. which is the presentation and race part. i want to say th...

bekerjasama membuat kereta kertas

April 20, 2011 0
okeh. mangsa pertama mangsa kedua eh. mangsa pertama? mangsa ketiga! ini adalah kepala kepada sekalian mangsa. ye.aku adalah mangsa juga!...

sile benci diri sendiri

April 17, 2011 0
oh ok.tadi da termarah orang. sbb nye adalah aku sgt tension buat ekonomi, which is wat costing. ko bayangkan aku mengadap bnde alah ni dari...

kebizian melampau

April 16, 2011 0
ok.tahap buziness melampau.!!!!ini adalah kesan daripada kemalasan melampau juga!!yang rajin adalah ternak lemak!!!!bebal. ok. sile tengok ...

kantoi aku bagi love poem dekat ko

April 16, 2011 3
ok. kad ni aku buat mase form 4?form 5?tak hengat ok..but mase ni mmg atom atom dalam badan aku ni tengah aktif. dan ade mood tuk kenekan o...

movie review

April 13, 2011 0
i happen to watch a movie. an accidental husband. cite ni rasenye dah lame kut. not sure la. but i really enjoy the movie. to those yang suk...

no marriage. not now. maybe later.

April 13, 2011 0
what u feel if someday, a person ask u to marry him? ok. not the marry part. just engaged with him at the moment. what comes first in yr min...

sakit mata la labu

April 11, 2011 2
aku sakit mate..haiya....ta tau la if this sakit sbb msk habuk or wht. or mmg nak sakit mate betul betul. wahhahaha. ke kesan sebab menangis...

si bebal jadi hero

April 09, 2011 0
ok. apebile hbs tengok cerite green hornet td. aku rase aku mmg menyampah dgn org yg sikapnye mcm britt reid. eh. aku baru tgk green hornet...

oh. aku malas dengar suare ko

April 07, 2011 4
aku memang suke luahkan perasaan aku kt sini. ko nk muntah bile bace???? ah. suka ati aku! n actually walaupon aku yang bace balik bnde ala...

aku tak reti gune matlab

April 06, 2011 0
hadoi. bebal betul. dulu2 belajar tak nak sungguh sungguh. sekarang da tekebil kebil. cane ko nak abiskan FYP ni??cakaaaaaaaaaaaaaappppppppp...

kursus etiket & protocol

April 05, 2011 0
today go to kursus etiket & protokol dekat DSI. pegi lmbat sikit sebab tebangun lmbt!wahahaha. mmg sesar2 je tepat pukul 8!adoi............

detox patch

April 04, 2011 0
currently aku pakai slimming detox patch. beli hari tu dekat pesta konvo. 20 keping= RM25. actually 1 set = 2 keping = Rm 3. but if beli 2 s...

alMAPEKA

April 03, 2011 0
pegi MAPEKA. stand for majlis penghargaan kelab automotif. automotif????ye. aku amik auto.. kenape???tak percaye??pompuan x larat??oiiiiiii...

jangan emo macam aku.

April 02, 2011 0
mane budak yang sungguh sungguh nak duit claim JPA tuh? aku post kt FB tnye untuk umum. tapi mereka tiada jawapan pon??tak bukak FB kah anda...