SweetMuslimah.com

Monday, March 28, 2011

windscreen aku retak



risau betul. windscreen kete sudah retak.retak memanjang.macam gini rupe die.
see.teruk kan??padahal kereta ni gune tak sampai setahun.tapi windscreen da retak. sekarang da takut nak bawak laju laju. sebab dengar macam bunyi cermin bergesel.aii.takut.tapi kenkadang macam tadi bawak lelaju gak sebab nak release tensen.

tapi kan.bagi aku biase la nmpak windscreen retak. sebab selalu batu datang dari arah depan kete. so it go straight to yr mirrow. tapi hari tuh aku ade nmpak kereta ni cermin belakang die plak yang retak?hm.

okeh.ta payah risau sangat!boleh tunghu sampai bulan depan ni. renew road-tax + insurance+windscreen insurance. there baru blh kawtim nk cover tuk windscreen ni. now kene tahan diri jangan merempit.

eh.tengok dalam henset ade banyak gambar mase intern dulu. quite best la tempat intern tuh s sebab the people there best2. rase3 aku ni mmg lebih senang get along with mush older people.hahaha. cakap banyak ta gune. sile enjoy gambar ni. esok esok kalau aku dah terdelete gambar2 ni sume. boleh gak tengok balik kat sini.






amalkan bersukan dan selamat beramal:)
windscreen aku retak
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+