SweetMuslimah.com

Wednesday, March 30, 2011

makan breakfast mcd yang murahhhhhhhh

okeh.entry da lapuk!!hahaha.nak jugak cakap g makan mcd!
aha..dapat makan breakfast kat mcd. minimum 5 rgt dapat free 2 breakfast set. jimat hari ni:)
nak dpt privilege ni kne ade kupon die ye. mcm ni kupon die


nk print tak kisah hitam ke kaler. kecik ke besar. asalkan org mcd dapat cam kupon ni. then tade probs la..tapi kannnnnnn..kannnn... 31 MARCH 2011 da abes.. dah ta bley mkn breakfast murah lagiiiiiiiii(padahal baru hari ni tau ade breakfst mcd gini. OUTDATED sungguh!!)

kalau ko termasuk dalam kategori org yg suke wat keje last minute, termasuklah dapatkan makanan murah last minute. macam gini la jadinye!!sempit dan padat!sile saksikan.

serius tak cukup meje org mcd nk letak tray dan order. aku punye je dah terskip sebab die tak tau mane satu order dengan org yang tgu tuh. too crowded. rasenye lepas je abes sesi tuh sampai kul 11 mesti rase lapang giler!but kan. salute la dgn org yg keje tuh. ade sorg tuh eventhough org ramai giler, die blh buat keje denagn smile sepanjg mase. fuuuhhhhhh. mmg rase. if die tak tarik muke masam, why should kite yg tgu ni tarik muke gak kn??it is psikologi ye !

there, blh bace paper mase queue nk beli makanan. dont get angry ya pal! korang agak kn. brape la agaknye untung mcd wat promotion gini???kire kire kireeeeeeeeeeeeeeeeee

on the way balik. jumpe a group of kambing. comel:)
hey. each of every person has their own perception on cantik and comel hokey! for me, kambing adelah binatang yg comel, despite tabiat die yang ta suke kne air (takut hujan)



nampak tak incik kambing itu semua???kurang nmpak??aiya.....ini sume salah samsung !!!ngeng.merosakkan gmbar aku!

kalau buley dapat keychain mcm ni kan best??????wahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
tengok ABP jom!!tatata

makan breakfast mcd yang murahhhhhhhh
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+