SweetMuslimah.com

Friday, March 18, 2011

kamu tahu yang aku takut?

oleh sbb ak tau yang blog aku ni takkan ade orang jumpe. xcept for yang aku follow tuh (i trust those people yang 2 kerat tuh) then aku percaye yang aku boleh tulis ape je yang aku nak.
  1. sebab korang orang yang aku kenal dari dulu smpai sekarang
  2. korang mmg ade tempat dalam hati aku sbb korang mmg boleh simpan rahsie ak
  3. aku tau korang mmg bizi ngan life korang.make tade mase nk tau ape yang aku tulis ni
  4. kesimpulannya aku yang tulis aku yang bace sendiri.tade sape tau
  5. make aku boleh lepaskan ape yang aku rase kacau jiwe aku tanpa perlu beriaksi berlebih-lebihan depan orang ramai
after take a decision to have a relationship with my own bestfren. suddenly ade rase kupu-kupu dalam perut. rase tak selese. sbb tau my feeling untuk die sekarang memang tade. i still consider die as my bestie. i know sometimes people say it will take time to realise the feeling. but i still dont believe that this relationship will work. sbb kalau tak dah lame dulu i accept the relation. now sometimes i ask myself. do i regret with my decision.sometimes it a yes.hmmm.

buat aku rase plain. xtually.to be truth. aku rase takut. bukanla die ajak terus kawen ye. but then the way he act macam nak jadi begitu serius. dan aku sangat takut bende bende serius ni. relationship makes me afraid. aku rase aku mmg sungguh tak bersedia untuk ade ape-ape.kawen jauh sekali. bile aku tanye betul ke nk serius. the answer is yes. in just about 1 and 1/2 month je lagi dah nak abis blaja.lepas tu ape nk buat?skrg maybe boleh mengelak bile die ajak keluar.later?

sometimes i feel its unfair to him by not teeling the truth.but after all. i afraid that i will loosing my bestfriend. xtually i dont know what i want in my life. i feel that i can survive without love. macam one of my officer ckp mse i intern. "die ni tade perasaan. hati kering".
do i? please3. get me out frm this butterfly world.i actually dont know what to do. try to accept seiring dengan waktu? thats what im trying to do. n i really afraid that maybe if someday that i still couldn't accept it. then. friend. please dont hate me:(
kamu tahu yang aku takut?
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

1 comments:

Tulis comments
avatar
March 24, 2011 at 1:03 AM

hee. ok tenkiu for the blog as aku takkan tau kalu ko tk tep kt sini, hehehehhe
baiii~ congratss, at lastttt!
hahhaha
ak suke dengor laa ehe
u noe what, dulu ak rasa ak tkle nak komited
but once i gt the feeling
i meant, bila ak da btl2 serius dalam becinta
he left me, w no reason.
but u noe what. its make me stronger.
i get the feeling yg ak mmng nak komited
and getting somebdy way much better than si keparat itu
so, its not to bad to be serious lady.
just tk melampaui batas2 islam sudah.
Heheheh

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+