SweetMuslimah.com

Sunday, March 27, 2011

aku ta puas ati dengan korang

okey.tutup cite pasal aku yang selalu emo bile time perasaan. ko dah tulis tadi, make hal tu dah abis.sekarang kite pegi hal yang best plak.

esok hari last pesta konvo UTM.ta sure yang keberape kali ni..huu...katak bwh tempurung!!x alert!!hai...suka ati aku la!

esok sure best giler pegi shopping.!mesti ade byk SALE..tapi daku tiada ongkos. makenye hanye perlu lihat lihat dan jalan jalan.beli??nehiiii.......suda jatuh bangkrap sekarang.

igt la saat kau tade suit shahira. then next time mesti ko jadi jimat cermat.next time bile ko bace balik jurnal ko ni mesti ko gelak gelak balik..haha.mcm mase aku bace blk diary aku. tak caye aku boleh tulis gitu rupe.maybe bile perception aku towards men dah ok. then aku akn fikir balik. oh.ape yang aku tulis before this??
kenape dalam sangat tak puas ati ko tuh??oh. sebab ko tak lawa.make tak puas hati la kan??dush!

sekarang still lagi mood swing.so.nk cakap.bdk2 laki class aku totally bangang!ye.mmg aku tulis bangang. tak cukup lagi?bebal.samdol.
y is the reason aku mencarut ni?sebab.ko tau? ptg tadi after sesi fotografi. punye la sungguh sungguh ajak makan same. sebab still in the mood yang gembire brsame kawan kawan. kate tunggu diorang message untuk confirmkan time.
we the girls punyela tunggu . dari maghrib sampai la ke isyak. smpai member messages among us tanye."eh, jadi ke pegi makan makan malam ni?"

aku ta tau.....tape, kite tunggu lagi ye..





nak tau jawapan die???oh..budak2 laki ni dah pegi makan dulu. siap kate ingat budak pompuan taknak pegi??bebal. tadi ko dah aja. siap pesan suh tunggu korang text. alih alih wat assumption sendiri.eh. korang ni nujum pak belalng ke nk wat tilik2 ni.men igt2 plak.bebal!
buat penat tunggu!nsb baik ta bersiap.


okeh.mayb ta patut marah. maybe dorang takut aku gemuk ni habiskan makanan.make x ajak aku,tape.tak kisah lah.dont worry be hepi. rase3 tak puas ati ni jadi mase mgu ni je.n eventhough mereka x brape nak matang. tapi mereka pandai.make ade balance disitu. apasal aku puji dorang ni?haish. aku takut la ni!
aku ta puas ati dengan korang
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+