SweetMuslimah.com

Friday, March 25, 2011

aku keje part time jadi awek jual baju

baru balik dari keje part time kt pesta konvo.jage gerai yang jual baju muslimah.. overall..hm..ta tau la nak cakap cane my performance. sebab this is the first timeaku jadi salesgirl . kene jadi ramah mulut.."kak.masuk kak.tengok baju. sehelai 20 ringgit je"..................................


on then way nak balik..pegi makan char kuey tiaw..sebab lapar giler tak makan dari pagi lagi..n guess.sape yang aku jumpe????YB????

tang berhormat mane kah???kahkahkah....YB yang kami kami budak PF5 KMJ yang tau.. afifah memang sangat kenal beliau. kerana beliau tidak mahu belanja afifah setelah segala usaha dan perit jerih dikeluarkan untuk membantu business YB berjalan lancar.

oh.tadi aku dah bagitau kt YB untuk belanje ko bai..haha.:)

eh.tu bukan tujuan utama aku tulis ni. nak cakap sebenarnye. YB said die nak kawin.OMG..tekejut ke dengar cite ni??ni..no..nehi..nehi..kabinehi.. suka ati ko la nak kawen bile. but the prob is.tade calon lagi.tapi nak kawen?nk grab je sesape yang ko jumpe mse wat PJJ nanti??suka ati ko la labuuuuuuuuu...aku ta kisah pon.

bile aku cakap aku nk kawen after 1 year graduate."eh.lame giler tuh"
eh beb.mane de lame.standard la tuh. ko yang tak sabar nk kawen kn??tape3.mungkin ko dah sampai seru.Alhamdulillah.aku belum sampai seru.make kene tunggu sampai seru sampai.

die advice suruh aku carik laki yang kaki masjid. kaki surau .jangan carik laki yang kaki pompuan. yang macam aku slalu jumpe.hohoho..advice itu mmg betul. tapi bang. aku nak carik mane laki kaki masjid.?kene bersidai kat masjid la gini?dan kalau pompuan masuk meminang laki.mesti laki tu terime.wah3..adekah mksd sebenar ko nak suh aku masuk meminang ko??

melalut betul entry ni.sekarang aku nak tido. penat giler ngn bahang rini.bye.
aku keje part time jadi awek jual baju
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+