-Lifestyle-Food-Travel-

mengantuk.

March 30, 2011 2
mengantuk. nak tido la.tapi notes ta abes bace :( assignment TWB pon tak buat lg:( nanti tolong kejut aku ye.nk tdo kejap. zzzzzzzzzzzzzzzz...

windscreen aku retak

March 28, 2011 0
risau betul. windscreen kete sudah retak.retak memanjang.macam gini rupe die. see.teruk kan??padahal kereta ni gune tak sampai setahun.tap...

aku ta puas ati dengan korang

March 27, 2011 0
okey.tutup cite pasal aku yang selalu emo bile time perasaan. ko dah tulis tadi, make hal tu dah abis.sekarang kite pegi hal yang best plak....

mana nak cari duit?

March 24, 2011 2
mane nak carik duit nih???aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...road tax kete da nak mati bulan 4 ni. pastuh windscreen plak retak..peninnnnnn....

misi selamatkan kucing

March 21, 2011 0
misi menyelamatkan kucing!!! xtually kitten tuh termasuk or sengaje msk dlm lubang salur air ujan.ak pon ta tau. kalu ko mm sengaje masuk d...

kamu tahu yang aku takut?

March 18, 2011 1
oleh sbb ak tau yang blog aku ni takkan ade orang jumpe. xcept for yang aku follow tuh (i trust those people yang 2 kerat tuh) then aku perc...

aku kekok

March 16, 2011 0
susah betul kalau kawan yang biase dg kite tibe tibe berubah jd lain. kekok betul. prinsip dulu dulu kate best friend is best friend da tak ...

betul ke ape yang aku buat ni?

March 16, 2011 0
smlm aku dah terbuat a "yes" decision. tak tau la if that will last forever .or. putus di tgh jln.huh. dont knw why i accept that....

makanan = sifat anda

March 15, 2011 0
tetibe ak rase nk tulis psl mkn2..hahaha..ak bkn la expert tang mkn2..apetah lagi msk2 (tp tetap gumuk juge).. tapi ak rase mcm nmpk ape yg ...

update muke

March 02, 2011 5
sampai hari ni almost 2 weeks la after my 1st treatment. n rase3nye ok kut. jerawat da kurang.but still ade sket2 la. nak2 plk now tgh peri...