-Lifestyle-Food-Travel-

sudah dapat kerja.Alhamdulillah

November 29, 2011 0
syukur. baru je 2 hari tahun baru ni menjelang, aku dah dapat kerja. syukur ya Allah. cik D. nmpknye azam aku yg kelima dah termakbul.Alhamd...

Customer is always right

October 24, 2011 0
jaga kedai lagi hari ni.tension lagi. sebab tiap tiap hari kan mesti jumpe orang macam ni. orang yang tak reti. eh.tak berape reti bahasa me...

merewang ke putrajaya

October 20, 2011 0
barangsiapa nak cube keje gomen. anda.ye. sile lah membace tentang dasar2 kerajaan. seperti DEB. Dasar Pandang ke Timur. tau sikit sikit pas...

convocation day

October 19, 2011 1
i am now an UTM alumni.yey!..the graduation had been held on 25 sept. but sadly tak ade gambar yang banyak. i just have about 5 picture fro...

kucing gemok bukan milik saya

August 18, 2011 0
cats so adorable.rite? but for those yang kate tak-suke-kucing or takut-kucing wont say that. and for me. i suke kucing comel.mostly kitten....

salam ramadhan

July 30, 2011 0
salam ramadhan untuk diri sendiri.:) iye. kenape untuk diri sendiri?sebab mule mule kene tengok diri sendiri dulu. adakah diri kamu ni dah b...

hari jadi budak amin

July 29, 2011 0
ah.today birthday adik paling kecik saya.ahmad muhaimin. kenal tak ngan budak kecoh tuh???sebab kat taman ni. kalau ade yang tak kenal mesti...

i am plumpy

July 28, 2011 0
ah.baru sekejap tadi kat kedai ade orang cakap i am very plumpy!!! hellll nooooo.it is not a bit. but very plumpyyyyyyy... aaaaaa...nasib ba...

jiran kene tolong menolong

July 24, 2011 0
ahhh...da lame tak update blog!!!da lameeeeee... aik.nmpk ade sawang tak???? nmpk?tipu betul la kamu ni! ni mesti pc kamu yang berabuk.kan k...

KARAK

May 27, 2011 0
DARI 5 BINTANG, cite ni aku bagi 3 je la.sebab pe je??sebab hantu die sikit je.ulang tayang je lebey. then watak pelakon utama yang annoyin...

help me with this grammar!

May 12, 2011 0
ala.grammar sangat SUCK!!menci la gini.menci menci!!!! huhu...mcm mne nk request sv naikkn marks if grammar pon haram jadah??hai la.... plis...

SELAMAT HARI IBU:)

May 07, 2011 2
mak.selamat hari ibu:) love so much. till the end. ira sanggup tinggalkan kawan2 tau semate3 nk balik umah jumpe mak smpai kene cop anak ma...

merapu punye cite

May 06, 2011 0
now tengah buat kerja kerja suntingan untuk draft PSM. apekah PSM tuh? premenstrual??eh.tu PMS ye! yang ni PSM, which is stand for projek Sa...

gambar technip

April 27, 2011 0
this is Technip at Tg Langsat. tempat die agak ceruk. but cantik sebab belakang die laut!wah. wah gilo mase balik jem betul!plus ade huja...

first timer interview

April 27, 2011 2
haish. minggu yang bizi ya!oh oh. tak cukup tangan!kalaulah kaki juga menjadi produktif dan boleh menekan nekan keyboard?menulis? hey!bersyu...

paper car amazing race

April 23, 2011 0
yeah.akhirnye habis sudah kls automotive design. the last class is on last friday. which is the presentation and race part. i want to say th...

bekerjasama membuat kereta kertas

April 20, 2011 0
okeh. mangsa pertama mangsa kedua eh. mangsa pertama? mangsa ketiga! ini adalah kepala kepada sekalian mangsa. ye.aku adalah mangsa juga!...

sile benci diri sendiri

April 17, 2011 0
oh ok.tadi da termarah orang. sbb nye adalah aku sgt tension buat ekonomi, which is wat costing. ko bayangkan aku mengadap bnde alah ni dari...

kebizian melampau

April 16, 2011 0
ok.tahap buziness melampau.!!!!ini adalah kesan daripada kemalasan melampau juga!!yang rajin adalah ternak lemak!!!!bebal. ok. sile tengok ...

kantoi aku bagi love poem dekat ko

April 16, 2011 3
ok. kad ni aku buat mase form 4?form 5?tak hengat ok..but mase ni mmg atom atom dalam badan aku ni tengah aktif. dan ade mood tuk kenekan o...

movie review

April 13, 2011 0
i happen to watch a movie. an accidental husband. cite ni rasenye dah lame kut. not sure la. but i really enjoy the movie. to those yang suk...

no marriage. not now. maybe later.

April 13, 2011 0
what u feel if someday, a person ask u to marry him? ok. not the marry part. just engaged with him at the moment. what comes first in yr min...

sakit mata la labu

April 11, 2011 2
aku sakit mate..haiya....ta tau la if this sakit sbb msk habuk or wht. or mmg nak sakit mate betul betul. wahhahaha. ke kesan sebab menangis...

si bebal jadi hero

April 09, 2011 0
ok. apebile hbs tengok cerite green hornet td. aku rase aku mmg menyampah dgn org yg sikapnye mcm britt reid. eh. aku baru tgk green hornet...

oh. aku malas dengar suare ko

April 07, 2011 4
aku memang suke luahkan perasaan aku kt sini. ko nk muntah bile bace???? ah. suka ati aku! n actually walaupon aku yang bace balik bnde ala...

aku tak reti gune matlab

April 06, 2011 0
hadoi. bebal betul. dulu2 belajar tak nak sungguh sungguh. sekarang da tekebil kebil. cane ko nak abiskan FYP ni??cakaaaaaaaaaaaaaappppppppp...

kursus etiket & protocol

April 05, 2011 0
today go to kursus etiket & protokol dekat DSI. pegi lmbat sikit sebab tebangun lmbt!wahahaha. mmg sesar2 je tepat pukul 8!adoi............

detox patch

April 04, 2011 0
currently aku pakai slimming detox patch. beli hari tu dekat pesta konvo. 20 keping= RM25. actually 1 set = 2 keping = Rm 3. but if beli 2 s...

alMAPEKA

April 03, 2011 0
pegi MAPEKA. stand for majlis penghargaan kelab automotif. automotif????ye. aku amik auto.. kenape???tak percaye??pompuan x larat??oiiiiiii...

jangan emo macam aku.

April 02, 2011 0
mane budak yang sungguh sungguh nak duit claim JPA tuh? aku post kt FB tnye untuk umum. tapi mereka tiada jawapan pon??tak bukak FB kah anda...

mengantuk.

March 30, 2011 2
mengantuk. nak tido la.tapi notes ta abes bace :( assignment TWB pon tak buat lg:( nanti tolong kejut aku ye.nk tdo kejap. zzzzzzzzzzzzzzzz...

windscreen aku retak

March 28, 2011 0
risau betul. windscreen kete sudah retak.retak memanjang.macam gini rupe die. see.teruk kan??padahal kereta ni gune tak sampai setahun.tap...

aku ta puas ati dengan korang

March 27, 2011 0
okey.tutup cite pasal aku yang selalu emo bile time perasaan. ko dah tulis tadi, make hal tu dah abis.sekarang kite pegi hal yang best plak....

mana nak cari duit?

March 24, 2011 2
mane nak carik duit nih???aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...road tax kete da nak mati bulan 4 ni. pastuh windscreen plak retak..peninnnnnn....

misi selamatkan kucing

March 21, 2011 0
misi menyelamatkan kucing!!! xtually kitten tuh termasuk or sengaje msk dlm lubang salur air ujan.ak pon ta tau. kalu ko mm sengaje masuk d...